Web Analytics
More
    Reklāma

    “Jeep” beidzot nodemonstrē ilgi gaidīto “Grand Wagoneer” modeli

    Jaunākie raksti

    Vairākus gadus par jauno “Jeep Grand Wagoneer” bija zināms maz, bet auto iespējamais dizains bija manāms tikai atsevišķos spiegu foto. Ražotājs beidzot parādījis “Grand Wagoneer” konceptu. Lai gan ierasti ar vārdu “konceptauto” saprotam mašīnu, kas ir tālu no ražošanas versijas, šis konkrētais modelis izskatīsies gandrīz tāds pats brīdī, kad nākamgad nonāks ražošanā.

    Mašīnas virsbūve veidota stūrainā stilā, savukārt salons vismaz bildēs izskatās ļoti mūsdienīgs. Un ar pārāk daudz ekrāniem. Vadītāja instrumentu panelim paredzēts 12,3 collu ekrāns. Viduskonsoles augšdaļā atrodams 12,1 collu liels ekrāns auto multimediju sistēmai, savukārt zem tā novietots vēlviens 10,25 collu ekrāns, kas paredzēts klimata kontrolei. Arī priekšā sēdošais pasažieris saņems 10,25 collu ekrānu. Aizmugurē sēdošie tiks katrs pie sava 10,1 collu liela ekrāna. Šo visu papildinās audio sistēma ar 23 skaļruņiem.

    Reklāma

    Paredzams, ka, salīdzinot ar bildēm, ražošanas versijā salons varētu būt mazliet vienkāršāks, proti, tajā varētu būt mazāk alumīnija, bet vairāk plastmasas un koka apdares. Ļoti iespējams, ka būs nopērkamas arī mazāk iespaidīgas audio sistēmas. Tomēr kopējais dizains un funkcionalitāte, visticamāk, saglabāsies.

    “Jeep” pagaidām neizpauž tehnisko informāciju, taču zināms, ka konceptauto aprīkots ar “plug-in” hibrīda sistēmu. Skaidrs, ka klientiem tiks piedāvātas vairākas dzinēju izvēles. Sagaidāms, ka vismaz viens no tiem būs V8 motors, taču varam sagaidīt arī dīzeļa versiju. Paredzams, ka šī auto cena varētu sākties ap 60 tūkstošiem dolāru, taču dārgākās un ekskluzīvākās versijas varētu pārsniegt arī 100 tūkstošu robežu.

     

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    04.09.2020 08:33

    Jeepam pašam savs Escalade/Naviogator krustojums! :)

    Elvis
    04.09.2020 09:58

    Vēl tikai mazākus diskus un būs bomba.

    Reklāma