Web Analytics
More
    Reklāma

    Izziņota Philips E2 monitoru sērija – produkti mājai un birojam

    Jaunākie raksti

    Displeju speciālists un Philips zīmola monitoru licences partneris MMD paziņo par Philips E2 sēriju: jaunu monitoru saimi, kas apvieno elegantu dizainu un novatoriskas funkcijas, kas atbilst gan mājas, gan biroja dzīvesveidam. Īpaši šaura 3 vai 4 malu konstrukcija bez rāmja nodrošina maksimālu skata laukumu ar minimāliem traucējumiem, un ir īpaši piemērots grafiskajam dizainam un profesionālām lietojumprogrammām. Turklāt, pateicoties IPS paneļiem, uz kuriem tiek veidoti monitori, tie ir ideāla izvēle ikvienam, kuram svarīga krāsu un detaļu precizitāte.

    “Mūsdienās daudzi ir izveidojuši savu biroju mājās, tāpēc viņiem ir nepieciešams monitors, kas piemērots plašam uzdevumu klāstam, darbam un izklaidei. Jaunā E2 sērija ir īstais kandidāts tiem, kas vēlas apvienot būtiskas funkcijas un dizainu atbilstoši mūsdienu interjeram,” saka Artjoms Homenko (Artem Khomenko), MMD monitoru un displeju nozares vecākais produktu vadītājs Eiropā.

    Reklāma

    Jaunā E2 monitoru sērija nodrošina neaizmirstamus vizuālus attēlus

    Augsta izšķirtspēja nozīmē vairāk pikseļu displejā un lielāku detalizāciju, kas ir ne tikai būtiska iezīme profesionāliem lietotājiem, piemēram, grafiskajiem dizaineriem, CAD lietotājiem un arhitektiem, bet arī novērtēta priekšrocība jebkuram citam lietotājam. Jaunā E2 sērija nodrošina lielisku skatīšanās pieredzi, piedāvājot modeļus sākot no Full HD līdz 4K UHD ar izcilu attēla kvalitāti (pateicoties Ultra Wide-Color tehnoloģijai, kas nodrošina izcilu – 1,07 miljardu krāsu skaitu).

    Visiem E2 līnijas monitoriem ir plašs skata leņķis, iegūstot izteiksmīgus attēlus ar dziļu kontrasta līmeni. Skatīšanās pieredzi uzlabo arī SmartContrast tehnoloģija, kas analizē pašlaik parādīto saturu un automātiski pielāgo krāsas un fona apgaismojuma intensitāti. SmartImage ir tehnoloģija, kas analizē ekrānā redzamo saturu un dinamiski optimizē attēlu un videoklipu kontrastu, krāsu piesātinājumu un asumu, lai nodrošinātu izcilu displeja veiktspēju.

    E2 līnijas monitoriem ir funkcijas, kas nodrošina teicamu spēļu pieredzi

    Šī jaunā sērija piedāvā SmartImage spēles režīmu, ātri pieejamu OSD (ekrāna displejā) iestatījumu, kas precīzi pielāgots spēlētājiem, piedāvājot vairākas iespējas. Piemēram, “FPS” režīms (pirmās personas šaujamspēle) uzlabo spēļu tumšos laukumus, ļaujot vieglāk redzēt objektus ēnā, savukārt “Racing” (sacensību) režīms pielāgo displeju ar ātrāko reakcijas laiku un bagātīgām krāsām, kā arī citām attēla korekcijām.

    Katrs no jaunajiem monitoriem piedāvā dažas īpašas funkcijas, lai nodrošinātu labāku un vienmērīgāku spēli. Piemēram, jaunajos Philips 242E2FA un 272E2FA monitoros ir 1 ms reakcijas laiks (MPRT1), savukārt Philips 288E2A un 345E2AE monitori nodrošina plūstošu, artefaktus nesaturošu veiktspēju praktiski ar jebkuru kadru ātrumu un AMD FreeSyncTM tehnoloģiju.

    Funkcijas jebkura veida lietotājiem un zaļā apziņa

    Jaunajā E2 monitoru saimē ir viss tehnoloģiju klāsts, kas paredzēts labākai lietotāja pieredzei. EasyRead režīms nodrošina papīra formāta lasīšanai līdzīgu pieredzi, tehnoloģija bez mirgošanas, un LowBlue režīms nodrošina acīm ērtu kvalitāti. Šajos monitoros ir diskrēts EasySelect pārslēgšanas taustiņš, lai ātri un ērti pielāgotu monitora iestatījumus ekrāna displeja izvēlnē, un, izmantojot kabeļu pārvaldības sistēmu, lietotāji iegūs glītu darba vietu.

    Pateicoties MultiView, dažiem modeļiem, piemēram, Philips 288E2A un 345E2AE, ir arī aktīvs divkāršs savienojums un skats, ļaujot lietotājiem vienlaikus strādāt ar vairākām ierīcēm, piemēram, datoru un piezīmjdatoru, lai veiktu sarežģītas daudzuzdevumu operācijas.

    Šie monitori nesatur tādas kaitīgas vielas kā svins un dzīvsudrabs, tie atbilst RoHS standartiem, un ir izgatavoti no 100 % pārstrādāta iepakojuma materiāla. Turklāt tie ir sertificēti arī Energy Star 8.0 un TCO. To iepakojums ir pilnībā pārstrādājams.

    E2 līnijas monitoru pieejamība

    Jaunajā E2 līnijā ir Philips 242E2FA Full HD LCD monitors, Philips 272E2FA Full HD LCD monitors, Philips 288E2A 4K Ultra HD LCD monitors un Philips 345E2AE īpaši platais LCD monitors.

    Cenas un pieejamību skatieties zemāk:

    Modelis

    Paneļa izmērs

    Maksimālā

    izšķirtspēja

    Malu attiecība

    Savienojamība

    Pieejamība

    Ražotāja ieteicamā mazumtirdzniecības cena

    242E2FA

    23,8 collas / 60,5 cm

    1920 x 1080 @ 75 Hz2

    16:9

    Signāla ievade: VGA (analogā), DisplayPort x 1, HDMI (digitālā, HDCP)

    Audio (ieeja/izeja): Datora audio ieeja, austiņu izeja

    Septembra vidū

    149 EUR

    272E2FA

    27 collas /

    68,6 cm

    1920 x 1080 @ 75 Hz2

    16:9

    Signāla ievade: VGA (analogā), DisplayPort x 1, HDMI (digitālā, HDCP)

    Audio (ieeja/izeja): Datora audio ieeja, austiņu izeja

    Septembra vidū

    189 EUR

    288E2A

    28 collas /

    71,1 cm

    3840 x 2160 @ 60 Hz2

    16:9

    Signāla ievade: DisplayPort x 1, HDMI x 2

    Audio (ieeja/izeja): Datora audio ieeja, austiņu izeja

    Tagad

    319 EUR

    345E2AE

    34 collas / 86,36 cm

    3440 x 1440 @ 75 Hz2

    21:9

    Signāla ievade: DisplayPort x 1, HDMI x 2

    Audio (ieeja/izeja): Datora audio ieeja, austiņu izeja

    Septembra vidū

    369 EUR

     

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma