Web Analytics
More
    Reklāma

    “Volkswagen” patentējis “e-Thing” preču zīmi

    Jaunākie raksti

    Vācu autoražotājs “Volkswagen” patentējis “e-Thing” preču zīmi, kas vismaz teorētiski liek noprast, ka ražotājs, iespējams, strādā pie elektriskā auto, kas būtu piemērots braukšanai bezceļu apstākļos. Tiesa, “Volkswagen” jau ir diezgan daudz dažādu “ID” sērijas elektrisko mašīnu, kurām tuvāko gadu laikā jānonāk pie klientiem. Kompānijas elektroauto bāzēti “MEB” platformā.

    Vairāki “Volkswagen” iespējamie elektroauto pagaidām palikuši tikai kā koncepti, savukārt citiem jau dota zaļā gaisma ražošanas uzsākšanai. Ņemot vērā, ka vācu autobūves gigants patentējis šo preču zīmi, ir pamats uzskatīt, ka notiek darbs pie automašīnas, kas agri vai vēlu to varētu izmantot.

    “VW” savulaik jau bija militārām vajadzībām izstrādātais “Type 181” bezceļu auto ar nolaižamu jumtu. Šis auto bija izstrādāts Vācijas armijas vajadzībām un ASV tas tika reklamēts vienkārši kā “The Thing”. Šo transportlīdzekli pārtrauca ražot vēl astoņdesmitajos gados.

    Iespējams, ka šis auto varētu atdzimt, kļūstot par elektroauto un tā dizains varētu līdzināties jau iepriekš prezentētajam “ID.Buggy” konceptauto. Pagaidām gan tās ir tikai spekulācijas, taču diezgan droši iespējams apgalvot, ka “Volkswagen” kaut kas ir padomā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kartupelis3
    03.09.2020 13:19

    Vai nav tā, ka preču zīmi var tikai reģistrēt, nevis patentēt?

    Reklāma