Web Analytics
More
    Reklāma

    Google papildina Android ar bērnu režīmu Google Kids Space

    Jaunākie raksti

    Mūzikas un video straumēšanas servisiem ir speciāli bērniem paredzēti režīmi, kāpēc lai speciāls bērnu režīms nebūtu iebūvēts Android operētājsistēmā? Google izziņojusi Google Kids Space iespēju, kas papildinās jau esošās viedierīces ar speciālu bērniem drošu režīmu.

    Google Kids Space sākotnēji nonāks planšetdatoros, ar jaunās iespējas palīdzību bērni varēs iepazīt grāmatas, baudīt filmas un lietotnes, kas speciāli paredzētas bērniem. Šobrīd jaunā Google Kids Space iespēja pieejama vien kopā ar Lenovo Smart Tab M10 HD Gen 2, bet Google plāno to piedāvāt arī citiem planšetdatoru lietotājiem.

    Reklāma

    Google Kids Space papildinās Family Link, kas jau ir iebūvēts operētājsistēmā, ierobežojot ierīces lietošanas laiku un piedāvājot dažādus drošības filtrus.

    Google Kids Space piedāvās uzreiz 400 dažādas grāmatas angļu valodā bez maksas, sākotnēji gan tās būs pieejamas tikai ASV. Arī YouTube Kids saturs atradis vietu Google Kids Space.

    Uzskatāms, ka Google Kids Space ir kaut kas līdzīgs jau šobrīd pieejamajam Amazon FreeTime bērnu un jauniešu režīmam, bet ar to atšķirību, ka Amazon FreeTime pieejams kopā ar gandrīz visām Android viedierīcēm.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma