Web Analytics
More
    Reklāma

    “Nissan” 16. septembrī prezentēs “Z” sporta auto prototipu

    Jaunākie raksti

    Japāņu autoražotājs “Nissan” apstiprinājis, ka 16.septembrī prezentēs prototipu jaunajam “Z” modeļu līnijas sporta auto, kas kļūs par ilgi gaidīto pēcteci “370Z” modelim. Kompānija ar sociālās saziņas vietnes “Twitter” starpniecību pavēstīja, ka 16.septembrī sniegs ieskatu gaidāmajā modelī, kurš ražošanā nonāks jau nākamgad. Tiek prognozēts, ka šīs mašīnas ražošanas versija varētu tikt nosaukta par “400Z”.

    Ražotājs atklājis atsevišķas detaļas par auto, kas kļūs par jaunāko papildinājumu “Nissan” vēsturiski sekmīgajā “Z” sporta auto klāstā. Šī modeļu līnija aizsākās vēl 1969.gadā, kad tika prezentēts “Datsun 240Z”.

    Reklāma

    Video sniedz niecīgu pavedienu tajā, kā varētu izskatīties jaunais auto. Paredzams, ka tajā varētu tikt attīstīts “370Z” dizains.

    “370Z” ir vecākais auto, kuru šobrīd piedāvā japāņu autoražotājs – tas tika prezentēts 2008.gadā. “Nissan” produktu plānošanas vadītājs Ivans Espinoza pērn “Autocar” apstiprināja, ka “370Z” un “GTR” sporta auto ir kompānijas sirds un dvēsele, tāpēc ražotājs, neskatoties uz dažādām izmaksu samazināšanas procedūrām, aktīvi strādā pie nākamās paaudzes modeļu izstrādes.

    Neoficiāli izskan informācija, ka jaunais “Nissan” sporta auto varētu būt aprīkots ar 3,0 litru V6 motoru ar diviem turbo, kas attīstītu vairāk jaudas nekā līdzšinējie auto. Automašīnai ražošanā vajadzētu nonākt nepilna gada laikā.

    AvotsAutocar
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma