Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple šķirsies no 10 miljoniem dolāru Powerbeats austiņu problēmu dēļ

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums Apple piekritis izmaksāt 9,75 miljonu dolāru naudas summu saistībā ar izvirzītajām prasībām, kurās tiek runāts par slikto mārketingu un uzbūves kvalitāti saistībā ar bezvadu Powerbeats 2 austiņām.

    Powerbeats līnija vienmēr ir tikusi saistīta ar ļoti izturīgām sporta austiņām, kuras ir īpaši noturīgas pret mitrumu, kā arī ļoti izturīgas, lai varētu tikt izmantotas dažādos sporta veidos. Tieši tādā veidā tika reklamētas arī otrās sērijas Powerbeats 2 austiņas, kuras tika izlaistas jau tālajā 2014. gadā, taču, balstoties uz lietotāju sūdzībām, tās savu baterijas ietilpību un lietojamības kvalitāti zaudējušas pēc ļoti neilgas lietošanas, šī brīža kompānijas Beats īpašniecei Apple nāksies šķirties no gandrīz 10 miljoniem dolāru.

    Tiesa, kompānija neatzīst produkta dizaina un izturības nepilnības, bet gan, balstoties uz izmaksām, lētāk ir vienkārši piekrist šī soda izmaksai nevis tiesāties par pretējo, kā arī noteiktai daļai klientu atgriezt naudu par savu pirkumu. Jā, tieši ASV iedzīvotājiem, kuri spēs pierādīt, ka oficiāli iegādājušies Powerbeats 2 bezvadu austiņas, būs iespējams saņemt līdz pat 189 USD lielu atmaksu, tiesa, tā var ļoti mainīties, saistībā ar jau iepriekš izdarītajiem remontiem un saņemto garantiju.

    Līdzīgas sūdzības saņemtas arī par Powerbeats 3 modeli, taču tiesas pieteikumā tās gan nav minētas. Savulaik arī pašam bija šis modelis, un tās pēc neliela lietus turējās godam, tā kā par uzbūves kvalitāti nevarēja sūdzēties. Pagājušā gada maijā tika prezentētas pilnībā jauna tipa bezvadu sporta austiņas Powerbeats Pro, kuras vairs nebija savienotas ar vadu, kā arī aprīkotas ar Siri.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Jānis
    31.08.2020 12:56

    Kas ir 10 miljoni apple kompānījai?😂

    ArcijZz
    01.09.2020 13:28

    Man ir power beats pro un esmu apmierināts ar kvalitāti..

    Reklāma