Web Analytics
More
    Reklāma

    “Amazon” pasūtījis vairāk nekā 1800 elektriskos “Mercedes” kravas busiņus

    Jaunākie raksti

    “Mercedes” un “Amazon” paziņojuši par darījumu, kura rezultātā “Amazon” iegūs vairāk nekā 1800 vācu ražotāja elektriskos kravas busiņus. Šis ir lielākais elektrisko “Mercedes” transportlīdzekļu pasūtījums līdz šim. Piegādes sāksies jau šogad un jaunie kravas busi tiks likti lietā Eiropā.

    Tiek ziņots, ka apmēram 600 transportlīdzekļi būs “eVito”, bet pasūtīti vairāk nekā 1200 “eSprinter” kravas busi. Abas kompānijas uzskata, ka elektriskie transportlīdzekļi ir atbilstoši, lai nodrošinātu kravu un sūtījumu piegādi apdzīvotās vietās vai to tuvumā. Bateriju atrašanās vieta zem auto grīdas nesamazina vietas daudzumu kravas nodalījumā, līdz ar to nesamazinās iespējamais kravas apjoms,

    Tiek ziņots, ka “eVito” ar vienu uzlādi spēj veikt apmēram 180 kilomtrus un tas aprīkots ar 41 kWh bateriju. Pieejama arī “eVito Tourer” versija, kas paredzēta pasažieru pārvadājumiem. Atsevišķas versijas spēj sasniegt pat 420 kilometrus ar vienu uzlādi. “eSprinter”, kas paredzēti lielāku apjomu pārvadāšanai, ar vienu uzlādi spēj veikt apmēram 170 kilometrus. Tieši “Amazon” paredzētie “eSprinter” aprīkoti ar 55 kWh bateriju un spēj pārvadāt aptuveni 900 kilogramus kravas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma