Web Analytics
More
    Reklāma

    “Porsche” prezentējis uzlabotu “Panamera”

    Jaunākie raksti

    “Porsche” prezentējis 2021.gada “Panamera”, sniedzot ieskatu auto jaunajā dizainā, ieskicējot izmaiņas dzinējos, kā arī informējot par citām izmaiņām.

    Galvenais akcents jaunajā “Panamera” būs 4.0 litru V8 motors. Ražotājs ziņo, ka veiktas izmaiņas kloķvārpstai, degvielas iesmidzināšanas sistēmai un citām motoram daļām. Tāpat nedaudz mainīta motora kompresija. Rezultātā “Panamera Turbo S” modelī šis dzinējs tagad attīsta 620 zirgspēkus un 819 ņūtonmetrus lielu griezes momentu. Tas ir par 70 zirgspēkiem un 50 ņūtonmetriem vairāk nekā iepriekš. “Turbo S” aizstās iepriekšējos “Turbo” modeļus.

    Reklāma

    “Porsche” sola, ka “Turbo S” un “Sport Tourismo” versijas līdz 100km/h, izmantojot starta kontroli, paātrināsies 2,9 sekundēs un tas ir par pussekundi ātrāk nekā iepriekšējā “Turbo” versija. Savukārt “Turbo S Executive” ar garo riteņbāzi 100km/h sasniegs 3 sekunžu laikā.

    Arī nedaudz lētākas “Panamera” versijas kļuvušas jaudīgākas – “GTS” versija ieguvusi 20 zirgspēkus, savukārt hibrīdu piedāvājumā “Porsche” piedāvās jaunu “4S” ar 552 zirgspēku jaudu. Šis modelis, būdams nedaudz saudzīgāks pret vidi, līdz 100km/h tiks 3,5 sekundēs. Vienīgais izņēmums, kur jauda nav palielinājusies ir bāzes versija – tā tagad būs aprīkota ar 2,9 litru sešcilindru motoru ar diviem turbo, kas attīsta pieticīgus 325 zirgspēkus. Tas ir par 5 zirgspēkiem mazāk nekā iepriekš izmantotajam 3,0 litru motoram.

    Kompānija sola, ka šīs mašīnas pie klientiem nonāks nākamā gada pavasarī, bet klienti savus pasūtījumus varēs sākt ziemā. Plānots, ka pilna specifikācija, kā arī cenas tiks atklātas vēlāk.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Jānis Rišis
    29.08.2020 17:39

    Smuka mašīna.

    Reklāma