Web Analytics
More
    Reklāma

    “Tesla”, iespējams, strādā pie “ID.3” hečbeka konkurenta

    Jaunākie raksti

    “Tesla” vadītājs Īlons Masks nav kautrējies no ambicioziem projektiem – viens no nākamajiem šādiem projektiem varētu būt elektriska hečbeka radīšana, izmantojot “Model 3” kā bāzes auto. Tiek prognozēts, ka šis auto varētu tikt ražots jaunajā “Tesla” rūpnīcā netālu no Berlīnes un tas būs paredzēts Eiropas tirgum.

    Masks kādā konferences zvanā ar investoriem skaidrojis, ka viņu satrauc “Tesla” auto pieejamība, proti, tie joprojām ir pārāk dārgi, lai tos iegādātos plašākas masas. Šobrīd gan nav nekādas informācijas, kad šāda veida auto vispār varētu nonākt tirdzniecībā.

    Ir gandrīz pilnīgi skaidrs, ka tas nenotiks tuvāko pāris gadu laikā – “Tesla” līdz ražošanai vispirms jānogādā “Cybertruck”, jaunais “Roadster” un elektriskais kravas auto “Semi”. Ja šāds hečbeks taps, tas būs tiešais “Volkswagen ID.3” un jebkura cita šīs klases auto konkurents. Tiesa, lai izkonkurētu “VW” veikumu, “Tesla”, visticamāk, nāksies piedāvāt izdevīgāku cenu un rūpēties par augstvērtīgu uzbūves kvalitāti, kas kompānijas ražotajiem auto iepriekš pamatīgi pieklibojusi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Arčiņš
    27.08.2020 11:24

    Autors apgalvo , kā VW ir kvalitātes etalons uz ko Teslai būtu jātiecas. Laikam tāpēc ka nav nevienas sūdzības par ID3 :)

    Krotow
    27.08.2020 12:15
    Reply to  Arčiņš

    Pagaidīsim novembri, kad pirmie laimīgie braucēji būs jau mēnesi pavizinājušies.

    Agris
    27.08.2020 12:44
    Reply to  Krotow

    Cik nu laimīgie ar nepabeigtu softu, kuru velns viņu zina, kad vispār pabeigs

    Krotow
    27.08.2020 12:18

    Pie reizes lai pievērš uzmanību salikšanas kvalitātei (paneļu salaidumi, krāsa – sāls mūsu ziemās utt.). Par cenu neizteikšos – skatoties uz jauno auto cenām, izskatās ka vienkāršam mirstīgajam savs auto pēc dažiem gadiem kļūs par nesasniedzamu luksusu.

    Skābene
    28.08.2020 08:39

    Ja jau Tesla uzskata ID3 par konkurentu, tad jau laikam tas ir konkurents ar kuru ir vērts rēķināties.

    28.08.2020 11:15
    Reply to  Skābene

    Tesla neko neuzskata, tās ir raksta autora (ie)domas.

    Last edited 3 years ago by digitalk
    Reklāma