Web Analytics
More
    Reklāma

    Ar QR kodu palīdzību tagad var atvērt Instagram profilu no jebkuras kameras lietotnes

    Jaunākie raksti

    Instagram nācis klajā ar jaunu funkciju ērtākai profilu atvēršanai. Viss pamatā darbojas ar QR kodu palīdzību. Tagad iespējams ģenerēt pašiem savus QR kodus, kurus noskenējot ar kādu no atbalstītajām fotokameras aplikācijām, lietotājs var atvērt attiecīgo Instagram profilu.

    Pirmo reizi šāda iespēja nāca klajā jau pērn Japānā. Lielākoties šī funkcija radīta uzņēmumiem reklāmas nolūkos. Galvenā ideja ir tā, ka kompānija var uzģenerēt un izdrukāt savu QR kodu, un pēc tam to piedāvāt noskenēt saviem klientiem. Tādā veidā klienti krietni ērtāk var atvērt attiecīgā uzņēmuma Instagram kontu un izpētīt tā piedāvājumu.

    Reklāma

    Lai arī lielākoties funkcija radīta uzņēmumu vajadzībām, savu QR kodu var uzģenerēt ikviens lietotājs. Unikālā QR koda iegūšanai nepieciešams doties uz sava Instagram konta profila iestatījumu izvēlni, kur jau vajadzētu parādīties funkcijai “QR code”, kurai pieskaroties, izdosies radīt savu QR kodu. To pēc tam var saglabāt tālrunī vai arī uzreiz koplietot.

    Avots: Instagram

    Instagram iepriekš bija līdzīga sistēma ar nosaukumu “Nametags”. Tie bija iekšējie QR veida kodi, kurus varēja skenēt tikai no Instagram kameras. Bez Instagram arī vairākas citas lietotnes izmanto QR kodu sistēmu, piemēram, Twitter, Facebook, Snapchat un Spotify.

    AvotsVerge
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    20.08.2020 11:13

    Kas tas par uzņēmumu, kam šķiet, ka klientiem būtu ērti piedāvājumu meklēt/skatīties/salīdzināt kaut kādā insagramā?

    21.08.2020 11:54
    Reply to  KKTK

    nekad neesi meklējis preci vizuāli?

    Reklāma