Web Analytics
More
    Reklāma

    Nākamās paaudzes “BMW M5” elektriskā versija varētu sasniegt 1000 zirgspēku jaudu

    Jaunākie raksti

    Britu automedija “Car Magazine” rīcībā nonākusi informācija, ka nākamās paaudzes “BMW M5” būs pieejams gan “plug-in” hibrīda, gan pilnībā elektriskajā versijā. Hibrīda versiju joprojām darbinās V8 motors ar diviem turbo, kas auto ļaus attīstīt aptuveni 700 zirgspēkus, savukārt pilnībā elektriskās versijas jauda varētu sasniegt pat 1000 zirgspēkus.

    Ja šīs ziņas tik tiešām apstiprināsies, jaunais “M5” būs satriecošs auto, ar kuru braukt. Tāpat auto būs jaudīgāks nekā lielākā daļa tirgū pieejamo elektrisko sedanu. Protams, pie nosacījuma, ja šīs ziņas ir patiesas un “BMW” tik tiešām kaut ko tādu gatavo. Sagaidāms, ka elektriskā versija varētu izmantot tehnoloģijas, kas aizgūtas no gaidāmā “i4” modeļa.

    Reklāma

    Medijs ziņo, ka kompānija jau veic jaunā “M5” izmēģinājumus, lietojot auto, kas izskatās pēc pašreizēja 5.sērijas modeļa, bet aprīkots ar trīs elektriskajiem motoriem. Iekšējie dokumenti liecina, ka viens no motoriem paredzēts priekšējai asij, savukārt uz aizmugurējās ass izvietoti divi elektromotori, kuri atbild katrs par savu riteni. Paredzēts, ka jaunās paaudzes “M5” pie klientiem varētu ierasties 2024.gadā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma