Web Analytics
More
    Reklāma

    Stratēģijas spēle Sid Meier’s Civilization VI beidzot nonāk uz Android ierīcēm

    Jaunākie raksti

    Viena no slavenākajām stratēģijas spēlēm Sid Meier’s Civilzation savu sesto spēles daļu beidzot oficiāli piedāvā arī uz Android ierīcēm.

    Līdz šim tā bijusi pieejama uz visām zināmajām platformām – Windows, Xbox One, PlayStation 4, MacOS, iOS, un tagad arī Android. To iespējams lejupielādēt Google Play store, tiesa tā saņēmusi kritiku par darbību, jo baudāmai spēlēšanai ir nepieciešami pietiekami jaudīgs viedtelefons. Spēles izstrādātāji ieklausījušies savos klientos un samazinājuši animāciju daudzumu un ekrāna atsvaidzi, lai samazinātu nepieciešamo jaudu.

    Reklāma

    Par Civilization VI būs jāsāk maksāt, kad tiks izdarīti 60 gājieni, kad nepieciešams samaksāt 20 USD, tāpat būs iespējams iegādāties dažādus papildājumus, tiesa man neizdevās šo ieraudzīt mūsu Play Store.

    Vai kāds no lasītājiem ir pamanījies šo spēli oficiāli lejupielādēt un vēlas padalīties ar pirmajiem iespaidiem?

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Cits Reinis
    18.08.2020 13:00

    Varēja jau iedot vismaz atlaidi tiem, kam ir orģinālais Civ6. Bet nu uz telefona spēlēt – cik ļoti jāgrib :) Pamēģināju, nav tas. Varbūt planšetē varētu padzenāt

    Tasesmues
    18.08.2020 14:27

    Eh… ja ieliktu Crusader Kings…

    DMG
    18.08.2020 16:36

    Ko tik viņi neizdomā, lai nopelnīt un nelabot problēmas, kas seko visām Civ versijām. Uz PC jau ātri apnīk skatīties cik stulbs mēdz būt AI. A tagad vēl to uz telefona piedāvā darīt.

    Reklāma