Web Analytics
More
    Reklāma

    Azza radījis piramīdas formas datora korpusu

    Jaunākie raksti

    Dažādu datora korpusu un citu komponenšu ražotājs Azza plāno piedāvā piramīdas formas speciālo korpusu, kurā ietilpināt visas nepieciešamās detaļas.

    Jaunais modelis Pyramid Mini 806 ir mazāka versija no priekšgājēja Pyramid 804, aprīkojot to ar speciālo ATX mazo mātesplati, kuru ir iespējams ielikt īpašās formas korpusā. Tas ir veidots no četrām sānu malām un spica gala, kā jau īstai piramīdas formai pienākas. Tiesa stikla korpuss raisa bažas par ventilāciju, kas patiešām varētu nebūt stiprā puse tieši šādai konstrukcijai, taču no bildēm redzams, ka gaisa cirkulācij notiek starp piramīdas gala konusu un atverēm pie pamatnes.

    Reklāma

    Avots: Azza

    Salīdzinoši mazā mātesplate arī ir novietota horizontālā stāvoklī gandrīz pie pamata, lai šādu dizainu vispār būtu iespējams realizēt. Nav aizmirsts par stilīgumu un krāsām, tāpēc Pyramid Mini 806 ir aprīkots ar RGB krāsu ventilatoru. Vēl papildus tam viens parastais USB ports un 3,5mm audio izeja. Pilnie izmēri ir 43,5 x 36,8 x 36,8 cm, bet svars sasniegs 6,3 kg. Protams, vienā no malām atradīsies gan elektrības pieslēgvieta, gan video un citas izejas.

    Neaizmirstam, ka Īlons Masks savā Twitter profilā paziņojis, ka piramīdas noteikti ir cēluši citplanētieši.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    07.08.2020 12:01

    New Age frīkiem un visādu “personas atīstības” krāpnieku birojiem šādi datoru korpusi varētu patikt.

    Jurčiks
    09.08.2020 01:14

    Es tad izvēlētos pārnēsājamu piramīdveidīgo personālo skaitļotāju!

    1.png
    Reklāma