Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft Teams ļaus virtuāli satikties līdz pat 20 000 dalībnieku

    Jaunākie raksti

    Microsoft vakar nāca klajā ar priecīgu vēsti visiem tiem uzņēmumiem, kas joprojām dod priekšroku attālinātam darba režīmam, taču lielā darbinieku skaita dēļ iepriekš saskarās ar grūtībām vienuviet sarīkot virtuālās sapulces. No 3. augusta Microsoft Teams vienlaicīgi var atrasties līdz pat 20 000 dalībnieku. Tiesa gan, šis visai apjomīgais cipars attiecas vien uz to sapulces režīmu, kas ļauj dalībniekam tikai vērot notiekošo. Savukārt Microsoft Teams interaktīvajās sapulcēs varēs piedalīties līdz 1000 dalībniekiem.

    Kompānija norāda, ka paplašināja dalībnieku skaitu Microsoft Teams sapulču telpā tik tālu, lai sanāksmes gaita joprojām būtu vienkārši pārvaldāma un vienlaikus nerastos problēmas klausīties un sekot līdzi runātājiem. Tādu pašu iemeslu dēļ dalībnieku skaits interaktīvajās sapulcēs nav lielāks par 1000 cilvēkiem, un tiklīdz tas tiks pārsniegts, Microsoft Teams automātiski pārslēgsies uz režīmu, kas dalībniekam ļauj tikai vērot notiekošo, nevis aktīvāk iesaistīties.

    Reklāma

    Microsoft par dalībnieku skaita palielināšanu paziņoja jūlijā, informējot arī par daudziem citiem Microsoft 365 atjauninājumiem. Šīs izmaiņas, domājams, atvieglos ne vienas vien lielās kompānijas ikdienu, kas joprojām lielākoties aizrit, darbiniekiem strādājot no mājām. Vēl viens jaunums no Microsoft puses saistībā ar Teams ir dot iespēju uzņēmumiem izvietot savu logo kā fona attēlu Microsoft Teams sapulcēs. Šis jaunums gan būs pieejams nākamo mēnešu laikā.

    Šīs un citas jaunās iespējas ir daļa no jaunā Advanced Communications plāna, ko Microsoft ieviesis kā papildinājumu Microsoft 365 un Office 365 maksas abonentiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    04.08.2020 12:07

    biznesa haizivs sajutusi naudas smaku? pirms tam gadu-divus tukši solīja, ka palielināšot dalībnieku skaitu virs četriem, tagad pēkšņi izrādās, ka tā pat nav bijusi problēma, bet gribas trūkums. m$, ko tur vēl piebilst, ja neskaita lamuvārdus.

    Reklāma