Web Analytics
More
    Reklāma

    “Feelmore Labs” piedāvā kakla saiti – iespējamu stresa mazinātāju

    Jaunākie raksti

    Līdz šim radītas vairākas ierīces, kas sola maģiski iedarboties uz mūsu smadzenēm, samazinot stresu un palīdzot naktīs tikt pie salda miega. Tomēr ik gadu šāda veida risinājumi top kompaktāki, ērtāki un viedāki. Jaunākais no tiem šajā nišā ir stresa mazināšanas “Cove” kakla saite, ko piedāvā kompānija “Feelmore Labs”.

    Darbojoties šī ierīce rada maigas un klusas vibrācijas ādai aiz ausīm, kas sniedz tāda kā emocionālā pieskāriena sajūtu. Taču, lai sasniegtu vēlamo efektu – lielāku izturību pret stresu un līdz ar to arī kvalitatīvāku miegu, ražotājs iesaka šo ierīci nēsāt vismaz 20 minūtes dienā. Kompānija norāda, ka līdz šim veikusi pētījumu, kurā piedalījušies cilvēki ar trauksmes simptomiem. Pēc četru nedēļu ierīces lietošanas, trauksme esot samazinājusies.

    Reklāma

    Kā jau vairums mūsdienu ierīču, arī Cove darbojas savienojumā ar mobilo aplikāciju, kas pieejama gan Android, gan iOS lietotājiem. Šādā veidā iespējams izsekot progresam stresa mazināšanā. Nākotnē lietotājs varētu arī izveidot tā sauktos stresa mērījumus, kas ļaus labāk noteikt, cik lielam stresam ikdienā ir pakļauts, cik lielu spriedzi var izturēt un rast veidus, kā paša spēkiem samazināt ikdienas stresu.

    Protams, tāpat kā par jebkuru šāda veida tehnoloģiju, arī par Cove efektivitāti nav garantijas, kamēr nav veikti vēl citi pētījumi vai arī paši neesam izmēģinājuši šo ierīci. Vienlaikus kompānija norādījusi, ka šī stresa mazināšanas ierīce tirdzniecībā būs pieejama jau rudenī, tomēr tās cena pagaidām gan vēl netiek izpausta.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma