Web Analytics
More
    Reklāma

    Google izlaiž bezmaksas viedtālruņa rezerves kopijas rīku Apple iOS

    Jaunākie raksti

    Jau šobrīd Google One mākoņdatu krātuve ir aprīkota ar automātisku viedtālruņa satura rezerves kopijas veidošanu Android viedtālruņiem, bet Google ies tālāk, piedāvājot to pašu vai gandrīz to pašu rezerves kopijas veidošanu arī Apple iOS izmantotājiem. Android ierīcēm rezerves kopijas veidošana ir bez maksas, arī iPhone lietotāji varēs šo iespēju izmantot bez maksas.

    Jārēķinās gan, ka Google One bez maksas ir pieejami vien 15 GB, kur var nepietikt vietas visu iPhone datu uzkrāšanai. Lētākā Google One papildu vieta 100 GB apjomā tiek piedāvāta par 2.09 eiro mēnesī vai 19.99 eiro gadā. Par nepilniem 3 eiro mēnesī iegūsti jau 200 GB, bet 2 TB maksā 10.99 eiro mēnesī vai 99 eiro gadā.

    Reklāma

    iPhone lietotājiem rezerves kopijas veidošana vēl nav aktīva, bet Google sola, ka tuvākajā laikā līdz ar jaunas Google One lietotnes iznākšanu iOS operētājsistēmai, šī iespēja tiks aktivizēta. Te gan jāsaka, ka Apple jau piedāvā iebūvētu rezerves kopijas veidošanu iCloud ar 5 GB vietu, kas ir stipri par maz, bet tā vēl arvien ir iebūvēta iPhone. Zinu, ka daudzi iPhone lietotāji labprātīgi maksā Apple par papildu vietu iCloud, kur 50 GB maksā 0.99 eiro mēnesī, 200 GB – 2.99 eiro mēnesī vai 2 TB pieejami par 9.99 eiro mēnesī. Tātad Apple piedāvājums var būt ne tikai iebūvēts, bet arī lētāks.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Uldis M.
    31.07.2020 08:50

    Viņi grib pievilināt lietotājus ar lielāku bezmaksas vietu, bet kad sasniegsi tās robežu, nekas lētāks nesanāks…
    Daudziem lietotājiem pietiek arī ar 50GB, kas maksā mazāk par Googles pirmo maksas soli. Savukārt normāli 200GB maksā abiem vienādi.

    trel
    31.07.2020 09:25

    Man vairāk interesē vai šāds backups spēj atjaunot 99.9% Iphone datus jeb vai spēj darboties līdzīgi kā itunes full backup, kurš pēc restore māk tev visu salikt citā iekārtā atpakaļ precīzi tāpat kā bija vecajā.

    Reklāma