Web Analytics
More
    Reklāma

    Izpētīts, kādi cilvēki iegādājas jauno “Volkswagen ID.3”

    Jaunākie raksti

    “Volkswagen” koncerna jaunais kompaktais elektroauto “ID.3” pagājušajā nedēļā uz īsu brīdi kļuva par vislabāk pārdoto auto visā Vācijā pēc tam, kad klienti dīleru centros sāka veikt pasūtījumus. Pilnvērtīgi pasūtījumi veikti vairāk nekā gadu pēc tam, kad “Volkswagen” sāka saņemt pirmās iemaksas “ID.3” iegādei.

    Kompānijas pārdošanas nodaļas vadītājs Jirgens Stakmans norāda, ka “ID.3” ieintersējis gados jaunāku sabiedrības daļu. Mašīnu pārsvarā iegādājas aptuveni 10 gadus jaunāki cilvēki nekā “Volkswagen” vidējais klients, kas Eiropā ir aptuveni 58 gadus vecs.

    “Volkswagen” iepriekšpārdošanā saņēmuši 37 tūkstošus pasūtījumu – aptuveni 85 procenti no šiem klientiem iepriekš nebija iegādājušies kādu no vācu ražotāja mašīnām. Kompānijas pārstāvji norāda, ka tas ir jaunums, jo “VW” klienti pārsvarā mašīnas pērk atkārtoti, veidojot tā saucamo “zīmola lojalitāti”.

    Stakmans konkrēti definējis “ID.3” tipisko klientu – tas ir cilvēks, kurš dzīvo pilsētā vai piepilsētā (bet ne laukos), pats sevi dēvē par tehnoloģiju entuziastu un “ID.3” izvēlas kā otro mājsaimniecības automašīnu.

    Automašīnas piegādes iepriekš aizkavējās dažādu programmatūras problēmu dēļ, taču paredzams, ka “ID.3” pie klientiem nonāks šī gada rudenī.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    29.07.2020 11:29

    Vidējais golfa klients Vācijā laikam ir vietējais “msh” no iAuto analogs. Taču labi “pārdošanas rādītāji” gan nav brīnums, ja jaunos auto uzreiz nosūta visiem, kuri gada laikā pierakstījušies rindā auto saņemšanai :)

    Māris
    12.08.2020 19:02

    Viens vācietis jau uz LV ar id3 atbraucis.

    Krotow
    12.08.2020 19:09
    Reply to  Māris

    Viena tante teica – kur ir bildes?

    Kursors.lv
    12.08.2020 22:49
    Reply to  Krotow

    Es kaut ko tādu lasīju Latvijas elektroauto Whatsapp grupā. Kaut kas ir.

    Janis Murnieks
    13.08.2020 09:53
    Reply to  Māris

    brauciena laikā bārda neizauga līdz nabai ?

    Reklāma