Web Analytics
More
    Reklāma

    “Tesla” savās mašīnas ieviesīs elektrisko liftu, lai palīdzētu cilvēkiem ar kustību traucējumiem

    Jaunākie raksti

    “Tesla Model 3” nākotnē būs aprīkoti ar īpašu elektroliftu, kas mašīnas bagažniekā palīdzēs iekraut ratiņkrēslu cilvēkiem ar kustību traucējumiem. Par šādu jauninājumu ziņo kompānijas vadītājs Īlons Masks. Lēmums pieņemts pēc tam, kad kāds no klientiem “Twitter” izteicis nepieciešamību šādai iekārtai.

    Kā zināms, “Tesla” vadītājs Masks aktīvi lieto “Twitter”, lietotnē ziņojot par dažādiem jaunumiem un komunicējot ar sabiedrību. “Tesla” pat esot darbinieki, kuru uzdevums ir pētīt “Twitter” un citas lietotnes, lai noskaidrotu un izprastu esošo un potenciālo klientu vēlmes un lūgumus.

    Arī šis jaunums ieviests pēc šāda lūguma – kāds cilvēks bija pasūtījis “Model 3”, taču mugurkaula traumas rezultātā viņš nonāca ratiņkrēslā. Tiesa, viņam izdevās no jauna apgūt auto vadīšanu, neskatoties uz problēmām. “Twitter” tika izteikts lūgums padarīt auto draudzīgāku cilvēkiem ar kustību traucējumiem un Masks atbildējis, ka mašīna nepieciešamības gadījumā tiks aprīkota ar elektroliftu bez papildus maksas.

    Vismaz teorētiski “Tesla” šādu iespēju par maksu varētu piedāvāt arī citos modeļos, lai šādi aprīkot savu auto varētu jebkurš, kurš vien to vēlas.

     

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma