Web Analytics
More
    Reklāma

    Facebook Messenger ziņas varēsi aizslēgt ar Touch ID vai Face ID

    Jaunākie raksti

    Facebook nācis klajā ar jauniem privātuma un drošības elementiem aplikācijā Messenger. Lietotājiem tagad tiek piedāvāta iespēja savas ziņas droši noslēpt no citu acīm, aizslēdzot tās gluži kā ar atslēgu. Iespējams izvēlēties kādu no divām “atslēgām” – pirkstu nospiedumu (Touch ID) vai sejas atpazīšanas (Face ID) funkciju. Kādu no šīm iespējām varēsi izmantot brīdī, kad vēlēsies autentificēties Messenger lietotnē. Šāda funkcija lielākoties paredzēta situācijās, kad tavs telefons jauši vai nejauši nonācis cita cilvēka rokās, kurš nu vairs nevarēs iebāzt degunu vismaz Messenger ziņu saturā.

    Pirmie pie Messenger ziņu aizslēgšanas funkcijas tiks iPhone un iPad lietotāji. Tomēr Facebook sola, ka tuvākajos mēnešos tā nonāks arī līdz Android ierīcēm. Jaunajai funkcijai iespējams piekļūt sadaļā zem privātuma iestatījumiem (Privacy settings).

    Reklāma

    Vienlaikus Facebook strādā pie jauniem pārvaldības risinājumiem, kas ļaus izvēlēties, ar kuriem lietotājiem un kad vēlēsies sakontaktēties Messenger. Tāpat būs iespējams arī norādīt, ar kuriem lietotājiem vispār nevēlies komunicēt.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma