Web Analytics
More
    Reklāma

    Spotify būs klausāmi Mišelas Obamas podkāsti

    Jaunākie raksti

    Pagājušajā mēnesī Spotify nācis klajā ar paziņojumu par visai ekskluzīvu straumēšanas darījumu, un nupat kļuvuši redzami pirmie šīs sadarbības augļi. Mišela Obama sociālajā tīklā “Twitter” atklājusi, ka ar saviem podkāstiem, kuriem dots visai vienkāršs nosaukums “The Michelle Obama Podcast”, debitēs 29. jūlijā vietnē “Spotify”.

    Mišela Obama uzskata, ka šie podkāsti varētu būt labs veids, kā visiem kopā izpētīt nozīmīgas lietas un tikt skaidrībā par daudziem jautājumiem, kas aktuāli katra dzīvē. Viņa cer, ka tie mudinās klausītājus kļūt atvērtākiem jaunām, taču reizē smagām un sarežģītām tēmām, kas ir svarīgas ikviena dzīvē, bet par kurām nemēdzam un negribam runāt ar saviem mīļajiem. Viņasprāt, tas ir arī veids, kā vairot lielāku izpratni un empātiju vienam pret otru.

    Nedaudz iepazīstinot ar podkāstu saturu, Obama norāda, ka pirmajā sezonā viņas viesi raidījumos būs visai tuvi cilvēki, kā, piemēram, viņas māte un brālis Mariana un Kreigs Robinsoni (Marian and Craig Robinson), amerikāņu TV seja Konans O’Braiens (Conan O’Brien), biznesa sieviete Valērija Džareta (Valerie Jarett), amerikāņu žurnāliste Mišele Norisa (Michele Norris) un ārste Šārona Meilone (Sharon Malone). Sarunās ar šiem cilvēkiem Obama sola fokusēties uz tādu tēmu kā attiecības – attiecības, kas mūs padara par tādiem, kādi esam, iekļaujot arī jautājumus, kas saistīti ar Covid-19 līdz pat attiecībām starp dažādām rasēm.

    Mišelas Obamas podkāsti sāks skanēt no 29. jūlija un būs pieejami gan bezmaksas, gan premium Spotify pakalpojumu lietotājiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    15 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    digitalk
    21.07.2020 13:11

    vai par šo vispār bija vērts rakstīt? cik amerikāņu demokrātu lasa Kursoru? bagāta exprezidenta sieva tagad iemācījusies sarunu un diskusiju mākslu? lai to prastu, ir jābūt erudītam, ar pliku muldēšanu nepietiks. es drīzāk noskatīšos kā Lerijs Kings intervē da jebkuru garāmgājēju.

    digitalk
    21.07.2020 14:16

    jā, tā ir lielo valstu privilēģija, ka katrai, pat vistrakākai, idejai uzradīsies vismaz 5+ tūkstoši sekotāju. tomēr, izņemot pseidopopularitāti kā exprezidenta sievai, Mišelai “aiz jostas” nekā nav (vai arī es nezinu, jo nesekoju līdz?). viņu izvilks tikai lieliska scenāristu brigāde, jo nauda nav problēma.

    Aigars
    21.07.2020 15:48
    Reply to  digitalk

    Bakalaura grāds no Prinstonas (Princeton University) un doktora grāds no Hārvardas (Harvard Law School). Trešā ‘Pirmā lēdija’ ar tāda līmeņa izglītību.

    digitalk
    21.07.2020 18:46
    Reply to  Aigars

    izglītība nenozīmē spēju un talantu. tik pat labi var teikt, ka viņa ir labs intervētājs, jo dzemdējusi divus bērnus.

    ASD
    22.07.2020 11:28
    Reply to  digitalk

    Tu kaut reizi esi paklausījies viņas runas? Vai arī tev labāk patīk oranžā vīriņa diženi diženās runas?

    digitalk
    22.07.2020 12:07
    Reply to  ASD

    runā iestudētu tekstu, ko parasti ir sarakstījis autoru kolektīvs. kā reizi, kad tā nedara, tad sanāk Trampa stilā. bet mani neinteresē viņas runas, tāpat kā ASV iekšpolitika. māksla intervēt cilvēkus ir pilnīgi cita joma, nekā publiskās uzstāšanās.

    Last edited 3 years ago by digitalk
    Krotow
    21.07.2020 13:21

    Vēlēšanas tuvojas.

    1333
    21.07.2020 13:32

    Teju vai interesanti kļuva, nez, arī par BLM un vēlmi sagraut netaisnīgo valsti, kurā viņas vīrs kļuva par pirmo melnādaino prezidentu?

    Uldis Krastiņš
    21.07.2020 15:43

    Tīrā politika un ar tehnoloģijām nulle sakara, it sevišķi šajā brīdī kad ASV notiek netīrākā priekšvlēšanu kampaņa valsts vēsturē, kas varētu nozīmēt, ka likmes ir augstas.

    KKTK
    21.07.2020 16:05

    Pēc kādiem kritērijiem priekšvēlēšanu kampaņas netīrību īsti mēra Latvijā dzīvojošie?

    Uldis Krastiņš
    21.07.2020 17:12
    Reply to  KKTK

    BLM ir redzamākā demokrātu vēlēšanu daļa, vēl ir čupām lietu kas mums tik tiešām ir mazāk redzamas, + visi seksa skandāli utt. Domājams, ka tuvāk rudenim tas uzņems lielākus apgriezienus, varbūt arī mūsu pērkamie žurnaļugas kaut ko uzrakstīs.

    Reinis Rozitis
    21.07.2020 17:49

    > nulle sakara

    Diemžēl nē.

    BLM šobrīd ietekmē arī IT sfēru. Piemēram, terminoloģiju maiņu (master/slave, blacklist utt).
    Tāpat arī šajā sakarā visādu kompāniju vēlme nodarbotes ar PR, piemēram, Github/MS savu ‘master’ branchu taisās pārdēvēt par ‘main’, kas, lai arī pilnīgi un nekādi neattiecas uz tehnoloģijām un ir aiz matiem pievilkts (mans viedoklis) kaut kādu vēsturisku faktu (lasi verdzības) “negatīvo” ietekmi uz mūsdienām, faktiski nozīmē diezgan daudz papildus reāla darba/izmaiņa dažādos instalācijas/repozitoriju skriptos utt..

    Reklāma