Web Analytics
More
    Reklāma

    iPhone 12 varētu saņemt greznāku “pīto” uzlādes kabeli

    Jaunākie raksti

    Gaidot nākamo iPhone modeli, kurš jau ierasti varētu tikt prezentēts septembrī, parādās arvien jauna informācija, kura šoreiz vairāk saistīta tieši ar telefona aprīkojumu, jo tas varētu nebūt aprīkots ar lādētāju, bet, piemēram, tikai ar jauna dizaina pīto kabeli.

    Nākamo paaudžu telefonos mēs varētu ieraudzīt dabai draudzīgākas tendences, jo tiktu samazināts tas aprīkojums, ar kādu saņemam jaunu telefonu, un Apple varētu būt pirmie šajā sakarā. Jau ziņojām, ka iPhone 12 modeļa iepakojumā mēs varētu atrast tikai pašu telefonu, taču kāds Twitter analītiķis ar lietotājvārdu @LOvetodream paziņojis, ka telefons būs aprīkots ar jauna dizaina pīto kabeli, kas būs augstākas kvalitātes kā līdz šim ierastais. Tas būs tāds pats Lightning – USB-C kabelis kādu saņēma iPhone 11 Pro. Jā, joprojām iPhone galā saglabāsies vecā labā Lightning izeja.

    Reklāma

    https://twitter.com/L0vetodream/status/1283090159878017026

    Kā redzams, tad runa ir tikai par pašu kabeli, kas, iespējams norāda uz reālāko scenāriju, ka iPhone 12 komplektācijā nāks tikai tas, un pārējo lietotājs iegādāsies, balstoties uz savām vēlmēm. Interesanti, ka šī Twitter lietotāja baumu precizitāte novērtēta ar 88,6% pareizību.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma