Web Analytics
More
    Reklāma

    OnePlus Buds – ražotāja pirmās true wireless austiņas

    Jaunākie raksti

    OnePlus savā ierastajā stiliņā izziņojuši tā saucamās true wireless Bluetooth austiņas, kuras pie pircējiem nonāks tuvāko nedēļu laikā. Diemžēl gandrīz visa jēdzīgā informācija par OnePlus Buds austiņām pataupīta 21. jūlijam, kad tiks izziņots arī ilgi gaidītais OnePlus Nord vidējās klases viedtālrunis.

    Pagaidām arī par OnePlus Buds cenu nekas nav zināms. OnePlus vien stāsta, ka jaunās austiņas piedāvās augstas kvalitātes skaņu un vienkāršu lietošanu, lai konkurētu ar Apple veidotajām bezvadu austiņām. Baumas norāda, ka OnePlus Buds izskats līdzināsies Apple Airpods austiņām, bet nekas precīzāk no OnePlus par dizainu arī netika izspiests.

    Reklāma

    OnePlus Nord darbinās Snapdragon 765G, kā arī zināms, ka šis lētākais OnePlus viedtālrunis būs pieejams Eiropā un Āzijā, bet ASV vismaz sākumā paliks bez jaunā viedtālruņa. Plānotā OnePlus Nord cena ir zem 500 dolāru, kas ir aptuveni 445 eiro.

    Jau oficiāli apsolīts, ka OnePlus Nord tiks pie flagmaņa cienīgas kameras, bet mēs jau zinām, ka arī 999 eiro OnePlus 8 Pro kameras noteikti nav sliktas, bet tās tomēr netiek līdzi Samsung un Huawei veikumam.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    igors
    14.07.2020 11:23

    ps logo

    Reklāma