Web Analytics
More
    Reklāma

    LinkedIn profilā varēs ieskaņot savu vārdu, lai nerastos pārpratumi

    Jaunākie raksti

    Sociālā platforma Linkedin uzsākusi piedāvāt jaunu iespēju, kas ļauj balss ieraksta veidā ieskaņot sava vārda izrunu, lai uzrunājot personu nerastos lieki pārpratumi, kas var būt īpaši aktuāli tieši attālināto interviju sakarā šajā pandēmijas laikā.

    Balss ierakstu iespēja tikusi testēta iepriekš, bet nu tā oficiāli pieejama visiem lietotājiem. Tās iespējošanai gan būs nepieciešams mobilais telefons un LinkedIn lietotni, jo tikai ar tās palīdzību var veikt ierakstu. Toties to dzirdēt varēs gan lietotnē, gan mājaslapā.

    Reklāma

    Lai izmantotu šo jauno opciju, jāveic šādi soli:

    1. Jāatver LinkedIn lietotne un jāuzspiež uz sava attēla kreisajā pusē;
    2. Tad jāizvēlas “View Profile” iespēja;
    3. Tālāk jānospiež uz rediģēšanas pogas – zīmuļa labajā pusē;
    4. Un tad būtu jāparādās iespējai “Record name pronunciation”.

    Kas šīs visas lietas būs izdarītas, pie profila parādīsies speciāla skaļruna ikona, kura apzīmēs to, ka lietotājs ir ierakstījis sava vārda pareizo izrunu. Tās garums ir 10 sekundes, tāpēc no vienas puses šī varbūt laba iespēja ierakstīt tieši kādu interesanto faktu par sevi, lai tādējādi izceltos ārpus pūļa.

    Avots: The Verge

    Jāpiezīmē, ka man pašam neizdevās atrast šo ieskaņošanas iespēju, iespējams, tā vēl nav atceļojusi līdz Latvijas tirgum, bet varbūt kāds vēlas padalīties ar savu pieredzi?

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Pronunciation
    13.07.2020 22:13

    Autor, tikko pārbaudiju un redzu, ka ir jau šī iespēja pieejama (Android app versija 4.1.467). Uzreiz zem uzvārda ir iespēja +add name pronunciation.

    Reklāma