Web Analytics
More
    Reklāma

    “Seat” prezentē elektrisko hečbeku “Cupra el Born”

    Jaunākie raksti

    “Volkswagen” koncerna paspārnē esošais spāņu autoražotājs “Seat” prezentējis sava elektriskā “hot hatch” ražošanas versiju – “Cupra el Born”. Par šādas mašīnas esamību “Seat” pirmoreiz informēja pērn, demonstrējot auto konceptversiju. Ražošanas versijas dizainu skārušas atsevišķas izmaiņas, taču kopumā auto saglabājis savu sportisko izskatu.

    Mašīnas salons veidots līdzīgi kā jaunajā “Seat Leon” modelī, akcentējot “Cupra” zīmolu. Uz stūres izvietotas pogas braukšanas režīmu pārslēgšanai, savukārt salonā izmantoti otrreiz pārstrādāti materiāli.

    Reklāma

    “Cupra el Born” aprīkota ar 82 kWh bateriju, kas ar vienu uzlādi ļaus nobraukt apmēram 500 kilometrus. Ražotājs sola, ka 30 minūšu laikā mašīnas bateriju varēs uzlādēt, lai tā spētu veikt 260 kilometrus.

    Mašīna ražošanā nonāks nākamgad un tā tiks salikta kopā “Volkswagen” Cvikavas rūpnīcā – tajā pašā vietā, kur tiek ražoti “ID.3”. Šobrīd nav oficiālas informācijas par mašīnas cenu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    13.07.2020 19:57

    Beidzot elektriskais auto, kas arī izskatās pēc auto ar pogām un kloķiem vadībai, nevis vienu grandiozu tačskrīnu “visam”. Arī attālums Ok. Cena gan LV braucējam nebūs draudzīga.

    13.07.2020 22:04

    Man jau likās, ka priekš SEAT šis modelis ir par modernu. Priekš Cupra būs tieši laikā.

    13.07.2020 22:05
    Reply to  Uzlādēts
    Krotow
    13.07.2020 23:13
    Reply to  Uzlādēts

    Ir ir tāpat kā viss pārējais no Spānijas VW filiāles. Tiesa iekšdedzes dzinēja auto modeļiem, salīdzinot ar tiem pašiem auto kam VW ripa virsū, cena bija lietotājam draudzīgāka. Te, kā rādās, būs pretējais gadījums.

    Reklāma