Web Analytics
More
    Reklāma

    Spotify piedāvā jaunu dziesmu atskaņošanas rīku sportošanai ar baudu

    Jaunākie raksti

    Mūzika ir labs veids, kā piespiest sevi kustēties aktīvāk un neslaistīties, taču perfektas, kustību veidam atbilstošas dziesmu listes izveide dažkārt pārvēršas par intelektuāli smagu uzdevumu. Dažādi mūzikas straumēšanas pakalpojumu sniedzēji līdz šim visādi centušies izlīdzēt šajā izaicinājumā, piedāvājot iepriekš sagatavotus, taču visai parastus, basic varianta atskaņošanas sarakstus. Tikmēr Spotify spēris soli tālāk un jau šobrīd piedāvā jaunu pakalpojumu “Soundtrack Your Workout”.

    Jaunā Spotify rīka galvenā ideja ir palīdzēt lietotājam izveidot savus dziesmu sarakstus, ko būtu iespējams atskaņot, nodarbojoties ar dažādiem sporta veidiem. Lai beigu beigās izdotos radīt tādu dziesmu listi, kas sportošanu ļautu izbaudīt nu tā kārtīgi un bez maz visu treniņa laiku liktu justies kā tādam mazam spridzeklim, lietotājam vispirms tiek uzdota virkne jautājumu. Piemēram, kāds ir plānotais treniņa ilgums; kādus mūzikas žanrus vēlme iekļaut atskaņošanas sarakstā; ar kāda veida treniņu plānots nodarboties (rīks ļauj izvēlēties no populārākajām aktivitātēm, piemēram, skriešana, riteņbraukšana, joga). Papildus iespējams atzīmēt, vai sporto vienatnē/ ar partneri/ bērniem/ suni vai kā citādāk. Tāpat funkcija piedāvā izfiltrēt tās dziesmas, kuras galīgi nevēlies dzirdēt treniņa laikā.

    Reklāma

    Avots: Spotify

    Brīdī, kad veiksmīgi būs atbildēts uz šiem jautājumiem, Spotify salīdzinās iegūtās atbildes ar lietotāja klausīšanās paradumiem…un voilā – dziesmu saraksts treniņam gatavs! Tātad īsumā – atbildi uz jautājumiem un Spotify tavā vietā izveidos dziesmu sarakstu treniņam. Cits jautājums, vai Spotify dziesmu salikums apmierinās lietotāja vajadzības un patiešām sniegs kādu efektu treniņā.

    AvotsGizmodo
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma