Web Analytics
More
    Reklāma

    Garmin laiž klajā unikālu viedpulksteņu sēriju ar saules uzlādes tehnoloģiju

    Jaunākie raksti

    Sekojot līdzi jaunākajām tendencēm un pieprasījumam tirgū, tehnoloģiju uzņēmums “Garmin” nācis klajā ar vasaras jaunumu – virknei uzņēmuma sporta un aktīvā dzīvesveida viedpulksteņos (Instinct, fēnix 6 un 6S, kā arī tactix Delta) iestrādāta saules uzlādes tehnoloģija. Tā rezultātā, īpaši aktīvās atpūtas cienītāji var ilgāku laiku, līdz pat 50 dienām, netraucēti lietot ierīces, nesatraucoties par nepieciešamību tos uzlādēt.

    Ņemot vērā pirmā viedpulksteņa Fēnix 6X Pro Solar, kam bija iestrādāta saules uzlādes iespēja,  panākumus un pieprasījumu tirgū, “Garmin” iestrādājis inovāciju arī citās, pieprasītākajās viedpulksteņu sērijās, nodrošinot to lietotājiem daudz ilgāku baterijas darbības laiku.

    Reklāma

    Jaunās sērijas pulksteņi paredzēti aktīvā dzīvesveida piekritējiem un piedzīvojumu meklētājiem, kuri vēlas izaicināt sevi – palielināt noskrieto kilometru skaitu vai uzkāpt nākamā kalna virsotnē. Pateicoties saules enerģijas izmantošanas iespējām, jauno Instinct, fēnix 6 un 6S un tactix Delta sērijas pulksteņu saules baterijas darbības laiks ir ļoti ilgs. Tas dos iespēju “Garmin” lietotājiem nodarboties ar to, kas viņiem patīk, līdz pat saules rietam un pēc tā,” stāsta Dens Bartels, “Garmin” viceprezidents starptautiskās pārdošanas jautājumos. “Šo versiju viedpulksteņus var ne tikai uzlādēt ar saules enerģiju, tiem ir arī daudz citu atjauninātu funkciju un īpašību, sākot no jauna kamuflāžas raksta dizaina līdz uzlabojumiem  sērfošanas aktivitāšu profilos. Katrai no versijām ir kaut kas jauns, ar ko noteikti ir vērts iepazīties.”

    Instinct Solar, kas pietiekamas saules gaismas apstākļos, darbojoties baterijas taupīšanas (Battery Saver) režīmā, var nodrošināt neierobežotu baterijas darbības laiku, ir jauns pavērsiens “Garmin” ražošanas vēsturē. Ekspedīcijas režīmā (Expedition Mode) un pietiekamas saules gaismas apstākļos šī versija nodrošina paaugstinātu GPS funkcionalitāti, saglabājot baterijas veiktspēju pat divus mēnešus. Savukārt, viedpulksteņu režīmā tas telpās var darboties līdz pat 24 dienām un pietiekamas saules gaismas iedarbības apstākļos – vairāk nekā 50 dienas. Paralēli pieejamas papildinātas funkcijas sērfotājiem, piemēram, dati par plūdmaiņām.

    Fēnix 6S Pro Solar un fēnix 6 Pro Solar ir “Garmin” vadošās multisporta GPS viedpulksteņu līnijas jaunākās ierīces. Tās aprīkotas ar Garmin Power Glass™ saules enerģijas uzlādes objektīviem un “Power Manager” rīku, kas izmanto saules enerģiju, lai nedēļām ilgi saglabātu savu veiktspēju un ierīces lietotājam būtu vairāk laika izbaudīt savas iecienītās aktivitātes un treniņus, mūzikas straumēšanu un vēl daudz ko citu. Jaunākās versijas ļauj baudīt arī uzlabojumus attiecībā uz tādu aktivitāšu monitorēšanu kā sērfošana, riteņbraukšana un kāpšana alpīnistu sienā. Fēnix 6S Pro Solar baterijas darbības ilgums viedpulksteņa režīmā ir līdz deviņām dienām, valkājot to telpās, un līdz 10,5 dienām pietiekamas saules gaismas iedarbības apstākļos, savukārt fēnix 6 Pro Solar baterijas darbības ilgums viedtālruņa režīmā ir līdz 14 dienām, valkājot to telpās, un līdz 16 dienām pietiekamas saules gaismas iedarbības apstākļos. Tāpat, viedpulksteņos pieejamas jau iecīnītās funkcijas: miega kvalitātes kontroles funkcija, stresa līmeņa noteikšana, Garmin Pay™, mūzikas straumēšana, kas ļauj saglabāt arī līdz pat 2000 dziesmām, un citas.

    Tactix Delta – Solar versija ir tactix ceturtā paaudze, un tā izstrādāta saskaņā ar militārajiem standartiem (MIL-STD-810) un aprīkota ar saules uzlādes tehnoloģiju, lai paildzinātu baterijas darbības laiku, kā arī ar “Power Manager” rīku, lai nodrošinātu veiktspēju līdz 21 dienai telpās un līdz 24 dienām pietiekamas saules gaismas iedarbības apstākļos. Viedpulksteņa funkciju klāstā ir arī “slepenais režīms”, ko izmanto, lai atspējotu atrašanās vietas kopīgošanu, kā arī “iznīcināšanas slēdzis”, lai izdzēstu visus ierīces atmiņā saglabātos lietotāja datus. Šīs versijas ierīcēm ir īpaši izturīgs dizaina korpuss ar vienmēr ieslēgtu 1,4 collu displeju. Tactix Delta – Solar versija ir aprīkota ar specializētām taktisko uzdevumu izpildes, kā arī augstas intensitātes treniņiem paredzētām funkcijām. Pieejamas arī ar fēnix 6 sērijas viedās funkcijas, tāpēc viedpulkstenis piemērots arī lietošanai skarbos apstākļos, kur tam var pilnībā uzticēties, kā arī valkāšanai ikdienā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Edgars Briedis
    09.07.2020 22:40

    Diezgan nejēdzīga funkcija, jo Fenix 6 Solar modeli testējot, tas ar sauli spēj pavilkt +1 dienu. Summā tas ir 3 nedeļas (akumulators) + 1 diena (saule). Iespējams, ka šajos modeļos ir kas mainīts, bet pirms pus gada iznākušajam Fenix 6 Solaram piemaksāt par šo funkciju nav jēgas.

    Dzintars
    10.07.2020 09:46
    Reply to  Edgars Briedis

    Gan jau vienkārši Latvijas saule pie vainas. :D

    Ivo Vancāns
    24.07.2020 15:00

    Es pārdevu savu oriģinālo Instinct un paņēmu Instinct Solar. Šim modelim būs visjēdzīgākais ieguvums no saules paneļa, jo daļa ir ar 100% atdevi, daļa ar 10%, ar kopējo paneļa platību lielāku nekā citiem. Pārējiem modeļiem, nav tā paveicies. Papildus tam, GPS čips un HR mērītājs ir jauns, kas ļauj tiešām patērēt mazāk enerģijas. Katru nedēļu man ir 4-6x, kad slēdzu iekšā pulksteni treniņiem vai sportiskām aktivitātēm, kas ilgst vairāk par 1,5h. Ar visu to, oriģinālais turējās no 7-12 dienām. Jaunais turās jau 9to dienu un bača nav pat pusē. Turklāt, divas saulainas dienas es uzliku to uz palodzes un 2x no 17dienu atlikuma ieguvu 19dienu atlikumu baterijas ziņā. Es pat pie sevis piefiksēju, ka nezinu, kur ir lādētāja vads, jo neesmu to izmantojis kopš pirmās dienas. Plus, ir vairākas jaunas funkcijas.

    Kads
    05.08.2023 19:00

    Tas vis ir pilniga huina lai uzkertos tapat ka es uzkeros man max 7 dienas iet un ne vairak praktiski neejedziga funkcija
    Man 7ais ir ateja
    Nebutu davana pardotu

    Reklāma