Web Analytics
More
    Reklāma

    Francija izlēmusi neliegt Huawei tīkla tehnikas izmantošanu, bet iesaka to nedarīt

    Jaunākie raksti

    Huawei nedienas nebūt nav galā. ASV jau liegušas saviem mobilo sakaru operatoriem izmantot Huawei aprīkojumu, Lielbritānija šaubījās, bet beigās tomēr atļāva Huawei izmantošanu, un tagad Francija paziņojusi, ka neliegs Huawei tehnikas izmantošanu, bet iesaka to nedarīt.

    Šādas norādes ir ne tikai par Huawei, bet arī citiem mobilo sakaru un tīkla tehnikas ražotājiem, kuru galvenās mītnes atrodas Ķīnā, jo neviens vairs neizslēdz dažādu spiegošanu.

    Reklāma

    Zināms, ka Francijā Bouygues Telecom un SFR sakaru operatori vismaz pusē gadījumu izmanto Huawei tīkla tehniku, kamēr valstij piederošais Orange jau šobrīd sadarbojas ar Nokia un Ericsson. Sakaru operatoriem dota atļauja vēl trīs līdz astoņus gadus izmantot Ķīnā tapušās tehnoloģijas.

    Iepriekš pastāvēja neliela iespēja, ka ASV atvieglos vai pavisam atcels Huawei liegumu sadarboties ar ASV bāzētiem uzņēmumiem, bet nu ir skaidrs, ka Huawei vēl vismaz gadu varēs nodarboties ar sava Android lietotņu veikala uzpildīšanu un slavēšanu, jo ierobežojumi pagarināti vēl uz gadu (līdz 2021. gada maijam).

    Huawei jau pamanījies aizstāt Google Play Services ar savu HMS (Huawei Mobile Services), kas atbild par neskaitāmām fona darbībām, par kurā mēs pat ikdienā neiedomājamies. HMS nodrošina arī Huawei pulksteņu un citu aksesuāru darbību, tu vairs nevari bez HMS izmantot šīs ierīces, un nākas savā pavisam normālajā, ar Google servisiem apveltītajā viedtālrunī uzstādīt papildu HMS, lai varētu telefonu savienot ar pulksteni.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma