Web Analytics
More
    Reklāma

    Huawei ar lietotņu konkursu vēlas uzpildīt AppGallery

    Jaunākie raksti

    Huawei izziņojis Apps UP inovāciju konkursu, kura ietvaros lietotņu izstrādātāji varēs laimēt naudas balvas viena miljona dolāru apmērā. Huawei konkursam gan ir savi nosacījumi, tā vienkārši nevarēsi savu esošo lietotni pārcelt uz Huawei AppGallery.

    Konkursa dalībniekiem ir jāparāda, ko inovatīvi iespējams paveikt ar funkcijām, kas iestrādātas HMS Core. Huawei piedāvā lietotņu izstrādātājiem rīkus, kas ļauj izcelt mākslīgā intelekta iespējas un arī darbināt papildinātās realitātes lietotnes. Huawei pat piedāvā StorySign HiAI tekstu skenēšanas rīku, kas ļauj grāmatas tulkot zīmju valodā nedzirdīgajiem.

    Reklāma

    Lietotņu izstrādātāji sacentīsies piecās kategorijās Best App, Best Game, Best Social Impact App un Most Popular App.

    Protams, šī konkursa pamatā ir vēlme uzpildīt Huawei lietotņu veikalu, kas šobrīd ir lielākā problēma un klupšanas akmens Huawei viedtālruņu tirdzniecībai ārpus Ķīnas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Aikon
    22.07.2020 11:33

    Ja huawei izdosies nostabilizējies baltija un ātras inovativus risinājumus ka huawei nav tikai dzelzsgabals ka tas b ija ar nokia bet būs arī pievienota vērtība, tad būs cerība ka vini neaizies pa nokia skuju taku. Vai arī viņi atkārtos visas tas pašas kļūdas ka nokia….

    Reklāma