Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft slēdz mazumtirdzniecības veikalus. Pavisam.

    Jaunākie raksti

    Apple savus veikalus ASV un citviet slēgā ciet un vaļā Covid-19 vīrusa ietekmē bez mazākajiem sirdsapziņas pārmetumiem. Vēl pagājušajās pāris nedēļās Apple izdevās atvērt un gandrīz uzreiz vērt ciet veikalus vairākos štatos ASV.

    Microsoft piegājis veikalu slēgšanai vienkāršāk. Vēl martā Microsoft slēdza visus savus veikalus, kā arī tos tā arī neatvēra, kad bailes no vīrusa samazinājās. Tagad paziņots, ka Microsoft vairs nemaz negrasās vērta vaļā veikalus – tie tiek slēgti pavisam. Vienlaikus ar veikalu slēgšanu Microsoft arī pārveidos klientiem pieejamās servisa un atbalsta iespējas, kas kādreiz bija tur pat veikalos.

    Reklāma

    Tiek lēsts, ka Microsoft veikalu slēgšanas solis izmaksās ap 450 miljoniem ASV dolāru, bet nav zināms, cik Microsoft izmaksā šāda telpu un darbinieku dīkstāve.

    Microsoft klientiem būs pieejami tikai mazāki veikaliņi, ko pats uzņēmums dēvē par Microsoft Experience Centers, šie centri atrodas Londonā, Ņujorkā, Sidnejā un Microsoft galvenajā mītnē Redmondā (Vašingtona, ASV).

    Microsoft darbiniekiem tiks piedāvātas apmācības, lai viņi varētu darboties uzņēmuma tiešsaistes un telefonu atbalsta grupās.

    Microsoft veikali tika atvērti 2009. gadā, lai līdzinātos Apple Store, arī Microsoft piedāvāja Answers, kas ir atbilde Genius Bar. Microsoft tā arī nespēja piedāvāt plašāku veikalu tīklu ārpus ASV.

    Avots9to5mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma