Web Analytics
More
    Reklāma

    Spotify sadarbojas ar DC Comics un cer radīt ekskluzīvus podkāstus par supervaroņiem

    Jaunākie raksti

    Betmens, Supermens un Brīnumsieviete ir varoņi, par kuriem joprojām fano gan lieli, gan mazi, un nu tie no jauna uzmirdzēs ekskluzīvā podkāstu sērijā. Spotify nupat paziņojis par vairāku gadu sadarbību ar DC Comics un Warner Bros, lai radītu unikālu audio stāstu sēriju, kuros galvenās lomas ieņems arī šie DC supervaroņi.

    Pēc Spotify teiktā, šī partnerība ir pirmā, kurā iesaistīts viss DC Universe, tāpēc visi DC populārākie supervaroņi un superļaundari varēs paspīdēt katrs savā podkāstā. Straumēšanas gigants gan neatklāja darījuma nosacījumus, kā arī nezināja teikt, kad parādīsies pirmais DC podkāsts. Zināms, ka Spotify nodarbosies ar katras epizodes mārketinga, reklamēšanas un izplatīšanas lietām, savukārt kopā ar uzņēmumu “Blue Ribbon Content” darbosies pie radošajiem procesiem un producēšanas.

    Reklāma

    Norādīts, ka šīs partnerības izveidošana ir Spotify pēdējā laika ievērojamākais sasniegums podkāstu radīšanas jomā. Šī gada sākumā straumēšanas gigants iegādājās uzņēmumu “The Ringer”, lai izveidotu savu sporta un izklaides saturu. Nevar nepieminēt, ka nesen Spotify paziņoja par ieceri raidīt Džo Rogana podkāstu. Nu pie 2020. gada panākumiem, Spotify, cerams, varēs pieskaitīt arī sadarbību ar DC Comics, kas cita starpā, ir atbilde uz konkurentu paveikto. 2019. gada oktobrī SiriusXM un Pandora parakstīja vienošanos ar Marvel par oriģinālu podkāstu sēriju veidošanu ar tādiem supertēliem kā Vilknadzis (Wolverine), Melnā atraitne (Black Widow) un citiem slaveniem varoņiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma