Web Analytics
More
    Reklāma

    Siri Shortcuts iespēja ļaus ierakstīt video, kad lietotāju apturējusi policija

    Jaunākie raksti

    Ar Siri Shortcuts lietotnes iespējām Apple iepazīstināja pavisam nesen 2018. gadā. Tā ļauj saglabāt veselu komandu virkni iPhone telefonā, kuru var izsaukt tikai ar vienu balss komandu, taču tikmēr fonā var tikt veiktas ļoti daudzas darbības.

    Ar šiem saglabātajiem īsceļiem ir iespējams dalīties arī ar citiem lietotājiem, tādējādi viens otram palīdzot ar dažādiem risinājumiem un atklājot jaunu pielietojumu telefonam. Lielisku piemēru, izmantojot Shortcuts iespējas, nodemonstrējis lietotājs Roberts Petersens (Robert Petersen), izveidojot efektīvu sistēmu kā autovadītājam nofilmēt situāciju, kad viņu apstādinājusi policija.

    Reklāma

    Lai ieslēgtu darbību virkni, būs tikai jāpasaka “Siri, I’m being pulled over”. Pirmais solis ir šī īsceļa iegūšana, pēc tam to vienkārši jāsaglabā Shortcuts lietonē, un jāļauj tam darboties. Būs nepieciešams doties arī uz iPhone iestatījumiem, un jāatļauj izmantot nedrošus īsceļus (Settings-Shortcuts-Allow Untrusted Shortcuts). Pati sāls slēpjas šajā komandā, kura ar šiem burvju vārdiem veiks vairākas komandas:

    • apstādinās mūziku;
    • izslēgs ekrāna spilgtumu un telefona skaņu;
    • ieslēgs Do Not Disturb režīmu;
    • tāpat nosūtīs ziņu un lokāciju norādītajai kontaktpersonai;
    • tiks ieslēgta priekšējā kamera un tā sāks filmēšanu;
    • pēc video apstādināšanas, tiks piedāvāta vieta, kur to saglabāta un kuram to nosūtīt;
    • pēc visa tiks atgriezti iepriekšējie iestatījumi kādi tie bija parastā lietošanā.

    Roberts Petersens ir ļoti piedomājis pie šīs mazās automatizācijas, kura sevī ietver 25 darbības. Arī es to lejupielādēju un pievienoju savai Shortcut lietotnei, kaut arī Siri saprata manu komandu, tomēr tās apstrāde aizņēma salīdzinoši ilgu laiku, un man ar trim piegājieniem neizdevās to pilnībā ieslēgt un izmēģināt.

    Varbūt kāds vēlas padalīties ar savu pieredzi šīs iespējas un attiecīgā īsceļa lietošanā? Kādi ir jūsu iecienītie īsceļi iPhone telefonos?

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma