Web Analytics
More
    Reklāma

    Logitech uz ierīču iepakojumiem parādīs oglekļa pēdas nospiedumu

    Jaunākie raksti

    Oglekļa pēdas nospiedums ir kopējais siltumnīcefekta gāzu izmešu apjoms, kas rodas no precēm un pakalpojumiem to radīšanas, izplatīšanas un lietošanas laikā.

    Daudzi lielie tehnoloģiju uzņēmumi ir it kā apņēmušies samazināt CO2 izmešus, bet Logitech vēlas parādīt, cik tieši katras ierīces ražošana, transportēšana un tirdzniecība rada CO2 izmešus. Turklāt Logitech nevis paši kaut ko sadomās, bet piesaistīts Life Cycle Analysis uzņēmums, kas tieši nodarbojas ar šādiem mērījumiem. Norit arī sadarbība ar iPoint Group un Nature Capital Partner.

    Reklāma

    Logitech vēlas ne tikai reklamēt sevi kā videi draudzīgu uzņēmumu, bet arī šajā cīņā pret klimata izmaiņām iesaistīt citus uzņēmumus, lai arī tie izmantotu tos pašus mērījumus un būtu iespējams salīdzināt dažādu ražotāju peļu, tastatūru un citu ierīču oglekļa pēdas nospiedumu. Tie solīts oglekļa pēdas nospieduma datus uz visiem Logitech iepakojumiem izvietot piecu gadu laikā.

    Tāpat Logitech plāno atbalstīt Parīzes klimata nolīgumu ar solījumu līdz 2030. gadam uzsākt izmantot tikai atjaunojamos energoresursus savās rūpnīcās. Parīzes nolīgums ir viena no ANO vispārējās konvencijas par klimata pārmaiņām nolīgumiem, kas nosaka regulas, lai samazinātu oglekļa dioksīda nokļūšanu atmosfērā sākot ar 2020. gadu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    geksis
    19.06.2020 18:31

    “Tie solīts oglekļa pēdas nospieduma datus uz visiem Logitech iepakojumiem izvietot piecu gadu laikā.”

    Uz tiem Logitech produktu iepakojumiem, kas man, jau vairākus gadus kaut kur dziļi skapī mētājas arī varēs sagaidīt šo nospiedumu? :D

    logifail
    21.06.2020 13:07

    Ja neražotu mēslus, tad tā pēda būtu vēl mazāka, jo nevajadzētu mest ārā un atkal pirkt.

    digitalk
    21.06.2020 14:04
    Reply to  logifail

    ou, ku skaļš paziņojums. cik klaviatūras, peles, tumbiņas un citu perifēriju no Logitech tu esi iepircis un pēc tam izmetis ātrāk kā pēc 2-3 gadiem?

    [edit] es te prātā piesviedu — esmu iepircis ļoooti aptuveni vismaz 800-1000 vienības un misenē pirmajā pusgadā izmestas neviena(?!) reāli nevaru atcerēties gadījumu, kad no logiteka būtu ātrais brāķis.

    Last edited 3 years ago by digitalk
    Astro
    21.06.2020 22:55
    Reply to  digitalk

    Logitech peles ir izmestas diezgam daudz. Garantija darbojas slikti. To, kas tiešām ir izdevies, piem, klāva dinovo, pārtrauc ražot, jo citādi takš vairāk nepirks, jo vecā darbojas…
    Bet vispār logifails neminēja ražotāju. Tas domāts kopumā ņemot un es tam piekrītu.

    Reklāma