Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft tagad piedāvā savu budžetu plānot Excel programmā

    Jaunākie raksti

    Microsoft nupat iepazīstinājis ar jauno finanšu pārvaldības funkciju “Money in Excel”. Šis risinājums piedāvā izsekot gan budžetam, gan ikdienas tēriņiem. Money in Excel ir jauns programmas “Excel” papildinājums, kas ļauj Microsoft 365 abonentiem droši izveidot savienojumu ar bankas, kredītkaršu, aizdevumu vai citiem kontiem un importēt informāciju par kontu un veiktajām transakcijām tieši Excel izklājlapā.

    Lai varētu izmantot Money in Excel budžeta plānošanai, nepieciešams vispirms pievienoties Microsoft 365 lietotāju pulciņam. Pēc tam jālejupielādē Money in Excel, un tajā esošā Plaid connector integrācija palīdzēs uzreiz pievienot bankas kontu. Tādējādi Money in Excel risinājums automātiski spēs importēt darījumus no bankas konta Excel izklājlapā. Zināms, ka šādu iespēju saviem klientiem var nodrošināt vairums lielāko ASV finanšu iestāžu. Vienlaikus atkal jāuzsver, ka pagaidām pie šādas funkcijas tiks vien klienti ASV, pārējiem tikmēr jāapmierinās ar savu banku piedāvātajām finanšu pārvaldības iespējām.

    Reklāma

    Tomēr vismaz priekšstatam par Money in Excel funkcijām, jānorāda, ka šis risinājums spēj iedalīt veiktos darījumus kategorijās, dodot iespēju lietotājam vieglāk analizēt savus tēriņus. Tāpat automātiski tiek ģenerētas arī dažādas diagrammas par atkārtotiem izdevumiem vai visiem mēneša pirkumiem, kas skaisti sakārtoti tādās kategorijās kā pārtika, mājas preces, veselībai un sportam un citās.

    Avots: Microsoft

    Tomēr jāsaka, ka dažu banku klientiem nav īpaši jāskumst, ka Money in Excel funkcijas Latvijai pagaidām iet secen. Piemēram, Swedbank piedāvā līdzīgu finanšu pārvaldības risinājumu, kas ļauj dažādos veidos pārskatīt savus tēriņus, plānot budžetu un izvērtēt pirkumu nepieciešamību.

    AvotsVerge
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    18.06.2020 13:24

    Kad sunim nav ko darīt, viņš laiza … Tāpat Microsoft piedāvā to, kas pēc būtības tiek darīts tabulās jau kopš izklājlapu programmu parādīšanās :P

    Reklāma