Web Analytics
More
    Reklāma

    WhatsApp ziņas būs iespējams meklēt pēc datuma

    Jaunākie raksti

    Nosaukums jau runā pats par sevi, un lietotnē WhatsApp beidzot varētu būt iespējams meklēt kādu noteikto ziņu balstoties uz datumu, jo bieži vien tieši kāds laika moments mums iekritis prātā, un tad nākas veltīt garāku brīdi slidinot saraksti uz leju.

    Jaunā iespēja būs pieejama gan uz Android, gan uz iOS operētājsistēmām, un galvenais mērķis ir uzlabot informācijas meklēšanu un tās ātrumu tieši senākā periodā. Kā redzams attēlā, tad meklēšanas iespēju varēs ieslēgt ar speciālo kalendāra ikonu un tad attiecīgi parādīsies ziņas tajā datumā.

    Reklāma

    Avots: WEBetaInfo

    Tāpat paredzēta jauna struktūra pievienoto failu kārtošanai, kura varētu iedalīties liela apjoma pielikumos, kā arī tajos, kuri tikuši pārsūtīti. Bildes savukārt būtu iespējams kārtot pēc ietilpības un pievienotā laika. Šīs izmaiņas un uzlabojumi ir tikai izstrādes stadijā, līdz ar to tiem nav gaidāmi tuvākajā laikā.

    Cerams, ka vismaz nav aizmirsies, ka WhatsApp iespējams lietot gan datorā, gan interneta pārlūkprogrammās, kas šajā mājās strādāšanas laikā var lieliski noderēt.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    1021
    17.06.2020 14:02

    Man vairāk noderētu iespēja aizsūtīt WA ziņu noteiktā laikā, kā tas ir Telegram

    Reklāma