Web Analytics
More
    Reklāma

    LG Velvet tuvāko nedēļu laikā nonāks Eiropā

    Jaunākie raksti

    LG Velvet viedtālrunis ir ražotāja jaunākais veikums vidējās klases segmentā. LG Velvet saņēmis Qualcomm Snapdragon 765G procesoru kopā ar 5G mobilo datu atbalstu, 6 GB RAM, 128 GB UFS 2.1 atmiņu un 6.8 collu OLED tipa ekrānu. Faktiski šādi parametri LG Velvet padara tuvāku pagājušā gada flagmaņiem, nevis šī gada vidējai klasei.

    LG Velvet kameras ir sakārtotas pēc izmēra vienā rindā. LG jau izdevies šo niecīgo it kā jaunieviesumu nodēvēt par Raindrop kameru izkārtojumu. Man gan šķiet, ka parasti lietus lāses tiek attēlotas augšpusē mazākas, bet tuvāk zemei – lielāka izmēra.

    Reklāma

    LG ieviesis arī dizaina elementu, kas tiek dēvēts par 3D Arc Design. Šis 3D Arc Design nozīmē tikai to, ka ekrāna sānu malu liekums būs identiski izveidots arī viedtālruņa aizmugurē – ja neskaita kameras, tad kabatā LG Velvet priekšpusi no aizmugures uz tausti atšķirt nevarēs.

    Viedtālrunim būs 4300 mAh akumulators un 48 + 8 (wide) + 5 (ToF sensors) megapikseļu galvenās kameras.

    Zināms, ka LG Velvet būs nopērkams Eiropas lielākajās valstīs jau jūnijā, kamēr uz Latviju šis viedtālruni varētu atceļot aptuveni mēneša laikā. Eiropas cena vēl nav skaidra, bet tā tiek lēsta ap 600 eiro, kas nav maz par vidējās klases viedtālruni.

    Avotsxda
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Aivars
    16.06.2020 23:23

    Labprāt nopirktu LG flagmani.

    Andris
    17.06.2020 07:58
    Reply to  Aivars

    Nemaldini tautu LG bija flagmani bija tikai G un V serija!

    Reklāma