Web Analytics
More
    Reklāma

    Dropbox Android lietotnē sāk piedāvāt tumšo vizuālo tēmu

    Jaunākie raksti

    Lai arī Dropbox ir viens no lielākajiem vārdiem mākoņdatu krātuvju pasaulē, tomēr ar pāris niansēm Dropbox neveicas ideāli. Tikai šobrīd Dropbox sāk Android lietotājiem piedāvāt tumšo tēmu viedierīču lietotnē. Dropbox lietotne prot arī izmantot viedierīces pāreju no gaišās uz tumšo tēmu, pielāgojot Dropbox lietotnes krāsu viedierīces saskarnei.

    Dropbox iOS lietotnes izmantotājiem jau vairākus mēnešus pieejama tumšā vizuālā tēma. Arī Dropbox Paper iOS versija jau ir pieejam tumšās krāsās kopš marta, kamēr Android lietotnes versijai tumšā tēma vēl nav izziņota.

    Reklāma

    Dropbox šobrīd testē Dropbox Passwords, kas būs paroļu uzglabāšanas serviss, tas darbosies līdzvērtīgi LastPass, Dashlane, 1Password, Bitwarden, Keeper, RoboForm, Sticky Password, Enpass un citiem. Dropbox Passwords piedāvās ne tikai paroļu uzglabāšanu un automātisku aizpildi, tas piedāvās arī jaunu, drošu paroļu ieteikšanu un esošo paroļu pārbaudi pret zināmām datu noplūdēm.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    digitalk
    15.06.2020 17:26

    Dropbox uz androīda ir nebaudāms, vienalga kāda tur tagad tēma būs. visi sinhronizācijas ierobežojumi, kas padara to bezjēdzīgu, ir radīti tikai, lai Dropbox varētu piesegt savu pakaļu un netīšām nepārpildītos telefona atmiņa. kas pašu sinhronizācijas jēdzienu padara par izsmieklu — pieslēdzies pie wifi, “sasinhronizē” un kad ārpus wifi mēģini atvērt, tad izrādās nekā jau nav uz telefona, kačā vien ar mobilajiem datiem. tas nemaz nerunājot par nespēju sasinhronizēt kaut ko ārpus tā smilšukastes.

    Reklāma