Web Analytics
More
    Reklāma

    Uzņēmums Grado piedāvā austiņas ar kaņepes tematiku

    Jaunākie raksti

    Amerikā bāzētais austiņu ražotājs Grado, kura modeļu klāstā jau ir dažādu apdaru austiņas, tagad piedāvās speciālu versiju, kuras dizainā izmantots koks ar piesūcinātu kaņepes uzlējumu.

    The Hemp modeļa mērķauditorija ir pilnībā skaidra, jo šo koka elementu papildina skaista kaņepes lapa kā dizaina elements. Grado austiņas ir pazīstamas ar to, ka klasiskajiem modeļiem ir šī atvērtā ārēja sistēma, un ka uzņēmums vairāk iegulda dažādos dizainos, bet ne skaņas attīstības kvalitātē. Tāpat šīs austiņas joprojām ir aprīkotas ar vadiem, tēmējot uz patērētāju grupu, kuri mūziku vairāk bauda mājās vai neesot lielā kustībā.

    Reklāma

    Avots: Grado

    Nenoliedzami šīs speciālās austiņas, ir acij tīkamas, kā citi Grado produkti, bet no tām noteikti nevajadzētu sagaidīt augstu skaņas izolāciju no klausītāja viedokļa, jo tās ir atvērta tipa austiņas un tām nav pieejama aktīvā trokšņu slāpēšana. Kā arī cena, zīmīgi, ir 420 USD, un domāju, ka daudziem tā izsauks pareizās asociācijas. Izskatās, ka austiņas varētu piegādāt arī uz Latviju, taču tad būs atsevišķi jāsazinās par piegādes iespējām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Rūdolfs Putniņš
    13.06.2020 14:34

    Ja vien Grado varētu savas austiņas uzlabot arī skaņas ziņā…

    1610
    13.06.2020 16:10

    Kādiem jefiem tās domātas? Pat neviens pusaugu zeņķis tādas nepirktu, jo māk lasīt un saprot, ka tās nav savas cenas vērtas. Laikam jau tikai dzīves gurdinātiem dīkdieņiem ar aplam daudz naudas (jo par 400 ērikiem var nopirkt nesliktas ausis, kas neizskatās pēc zāles tirgotāja draugaļas tetovējuma).

    Eggy Mega
    14.06.2020 23:36
    Reply to  1610

    Jā cilvēce būtu tik praktiska un racionāla, tad augstā mode jau būtu mirusi embrija stadijā, bet zemes gabalu tirdzniecība uz Mēness būtu tikai trako māju Monopola versijās.

    Reklāma