Web Analytics
More
    Reklāma

    Drīzumā Twitter ierakstus varēsi novērtēt ar emocijikonām

    Jaunākie raksti

    Twitter pašreiz strādā pie jaunas funkcijas, ko, iespējams, klusībā jau labu laiku gaidīja aktīvākie lietotāji un tvītotāji – ierakstu novērtēšana ar emocijikonām. Lai arī Facebook lietotāji jau diezgan sen ierakstus var novērtēt ar vairākām ikonām, Twitter, kas ir tīra mikro ziņu vietne, līdz šim iztikusi vien ar “like” novērtējumu sirsniņas veidā, kas nu tiks papildināta ar sešām jaunām emocijām.

    Pašreiz tiek apsvērtas un pārbaudītas lietošanai sešas emocijikonas, ko mēs noteikti labi pazīstam:

    Reklāma

    🙂  🙏  💯  🚫  😂  😮

    Jāuzsver, ka šī nav pirmā reize, kad Twitter izvērtē iespēju pievienot emocijikonas. Arī 2015. gadā šāda pati ideja bijusi aktuāla, tomēr ar iespēju redzami parādīt savas emocijas neviens lietotājs toreiz netika aplaimots.

    Twitter arī nesen ierobežotam skaitam lietotāju piedāvājis jaunu funkciju, kas ļauj ierakstīt savu ziņu un liegt iespēju citiem uz to atbildēt. Šajā gadījumā emocijikonas ir visai labs risinājums, lai pārējie lietotāji tomēr varētu parādīt savu attieksmi pret konkrēto ierakstu.

    Avots9to5mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Oskars
    12.06.2020 21:36

    Bezjedzigi kartejo reizi, ja nevar likt, nepatik, krapnieciba, meli utml. Taapat ka visos tikai var pozitivo, tad rodas jautajums, kada jega no shi?

    Reklāma