Web Analytics
More
    Reklāma

    ASUS izziņo piecu gadu garantiju vairākiem ASUS ProArt monitoriem

    Jaunākie raksti

    ASUS tikko izziņojis, ka vairāki ProArt Display PA un PQ sēriju monitoru modeļi tiks pie piecu gadu garantijas Eiropā – atliks vien reģistrēt savu ProArt Display tiešsaistes lapā. Reģistrāciju jāveic trīs mēnešu laikā pēc monitora iegādes. Ja esi iegādājies ASUS ProArt monitoru laika periodā no šī gada 1. janvāra līdz 5. maijam, arī tad varēsi kvalificēties divu gadu papildu garantijai.

    ASUS ProArt monitori paredzēti filmu veidošanai, 3D dizaina, digitālo fotogrāfiju un citu vizuālo darbu veikšanai. Katrs ProArt monitors ir pielāgots īpašām vajadzībām, koncentrējoties uz izcilu vizuālo pieredzi, izmantojot jaunākās monitoru tehnoloģijas, savukārt ProArt klāsts kopumā ir paredzēts daudzu dažādu satura veidotāju vajadzību apmierināšanai.

    Reklāma

    ASUS ProArt monitori piedāvā plašu klāstu ar jaunām monitoru tehnoloģijām – ASUS pirmie ieviesa atbilstību DisplayHDR 1.1 specifikācijai, kā arī ASUS ProArt monitoros sastopamas tādas tehnoloģijas kā miniLED izgaismojums,  OLED, ASUS Smart HDR tehnoloģija ar Dolby Vision®, HDR-10, HLG HDR.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma