Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple nāk klajā ar ideju, kā uztaisīt grupas pašbildi, fiziski neatrodoties kopā

    Jaunākie raksti

    Apple iepazīstinājis ar jaunu ideju iPhone funkciju papildinājumam, kas ļautu uzņemt grupas selfiju pat tad, kad fiziski neesat visi kopā. Recepte, kā to dabūt gatavu, ir salīdzinoši vienkārša – izmantot katra atsevišķa cilvēka pašbildi un sakārtot tās vienā attēlā, kas beigu beigās izskatīsies kā grupas selfijs. iPhone programmatūra automātiski sakārtos fotoattēlu, taču lietotājam būtu iespēja to rediģēt.

    Norādīts, ka šādu grupas selfiju var samontēt, izmantojot gan attēlus, gan video. Ar šīs funkcijas palīdzību iPhone spētu automātiski izveidot grupas bildi, vienlaikus nodrošinot iespēju lietotājam organizēt fotoattēlā esošo personu izvietojumu. Norādīts, ka šis būtu labs pandēmijas laika risinājums, kad satikties ar ģimeni vai draugiem tik bieži nav iespējams. Vienlaikus ideja noteikti atrastu fanus lielākās draugu grupās, kur uzņemt pašbildi ar visām sejām kadrā ir fiziski sarežģīts uzdevums.

    Reklāma

    Balstoties uz Apple idejas attēlojumu, izskatās, ka lietotājs palaiž grupas selfiju, atverot telefonā fotokameru, tad izvēlas iespēju “invite others” un uzaicina citus pievienoties un uztaisīt savu selfiju.

    Ideja paredz arī iespēju atkārtoti uzņemt pašbildi, ja šķiet, ka iepriekšējā nebija izdevusies, kā tas bieži vien gadās ar selfijiem.

    Tā kā šobrīd ideja ir tikai patents, nav zināms, vai tā kādreiz tiks īstenota. Vienlaikus Apple jaunākajos programmatūras atjauninājumos šobrīd galveno uzmanību pievērš iPhone kamerai un foto galerijai, kas liek domāt, ka šādu iespēju tomēr sagaidīsim.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Čiekurs
    10.06.2020 13:10
    Reklāma