Web Analytics
More
    Reklāma

    SD Express atmiņas kartes – šādus ātrumus neviens nebija gaidījis

    Jaunākie raksti

    SD Association izziņojuši jaunu SD 8.0 specifikāciju SD Express atmiņas kartēm, kas piedāvās teorētisku 3940 MB/s datu pārraides ātrumu, tādējādi četras reizes pārsniedzot sākotnējo SD Express atmiņas karšu specifikāciju.

    Kā panākti šādi ātrumi? SD Express atmiņas kartes izmantos to pašu interfeisu, kas tiek izmantots PCIe 4.0 un NVMe SSD tipa atmiņām.

    Reklāma

    Šādi SD Express atmiņas karšu datu kopēšanas ātrumi būs nepieciešami 8K video uzņemšanai un ļoti augstas izšķirtspējas fotografēšanai. Viena pati SD Express atmiņas karte maģiski fotoaparātam vai video kamerai nepiešķirs šādus datu pārsūtīšanas ātrumus – būs nepieciešams arī SD Express atbalsts kamerā.

    Pagaidām nav zināms, kad tieši SD Express atmiņas kartes būs pieejamas veikalos.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    25.05.2020 11:06

    Kas tur vairs ko brīnīties. Tas pats NVMe SSD, tikai lielās SD kartes izmērā. Reālajos testos uzpeldēs arī RAM bufera trūkums.

    Bidons
    25.05.2020 13:37

    Atkal jau klikbaitīgo virsrakstu diena?!?)) Neviens nebija gaidījis, internets uz pakaļas, web useri ir šokēti – jaunais karšu standarts veic smadzeņu lobotomiju, vēl nenonākot ražošanā. Un kas būs, kad kartes būs uz galda….ai ai ai būs traki!

    Reklāma