Web Analytics
More
    Reklāma

    Nokia piedāvās arī viedos televizorus

    Jaunākie raksti

    Kad jau Nokia vēsturē ir riepu un mobilo telefonu ražošana, tad ir iespēja pieķerties televizoru segmentam, piedāvājot cenas ziņā salīdzinoši pieejamus mūsdienīgus televizorus ar 4K izšķirtspēju.

    Nokia piedāvā divu izmēru – 43 un 55 collu – Smart TV televizoru modeļus, kuri nodrošinās 4K UHD izšķirtspēju. Tie būs aprīkoti četrkodolu procesoru, sasniedzot ātrumu līdz 1GHz, kā arī 2GB operatīvo atmiņu un 16GB ietilpību. Displejam būs 60Hz atsvaidzes ātrums un tā krāsu kontrasts sasniegs attiecību 1100:1. Papildus tiek izcelta adaptīvā aptumšošanās iespēja LED televizoram, lai reālā laikā pielāgotos attiecīgajai bildei un sniegtu maksimālo krāsu kontrastu.

    Reklāma

    Avots: Nokia

    Jāatzīmē tas, ka Nokia Smart TV būs aprīkots ar iebūvētu JBL skaņas sistēmu, kas kopā ar Dolby Digital sniegs ļoti skaidru balss dzirdamību un labu basus. Televizors saņems Android 9 operētājsistēmu, kas tam ļaus izmantot gan Google Assistant, gan Chromecast iespējas bez papildu aprīkojuma. Tā cena iepriekšpārdošanā ir ~423 USD, bet pēc oficiālās pieejamības jau būs ~701 USD.

    Speciālais modelis vismaz iesākumā būs pieejams Indijas tirgum, bet pēc laika pielāgota versija sekos arī Eiropas tirgum.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Eggy Mega
    10.06.2020 00:01

    Arī televizori un cita saistītā tehnika jau ir bijuši Nokia vēsturē.

    Reklāma