Web Analytics
More
    Reklāma

    Google Photo iespējas tagad pieejamas visiem Facebook lietotājiem

    Jaunākie raksti

    Pagājušajā gadā Facebook sāka piedāvāt bilžu pārvietošanas rīku, kas lietotājiem ļauj eksportēt savus Facebook fotoattēlus un videoklipus tieši uz Google Photos. Taču tolaik rīks bija ierobežots lietošanai dažās valstīs, tostarp Āfrikā, Āzijas Klusā okeāna reģionā, Lielbritānijā un Latīņamerikā. Gandrīz pēc gada sociālo mediju gigants darījis pieejamas Google Photos iespējas visiem Facebook lietotājiem.

    Tiem, kuri vēl nezina, lūk, pamācība, kā eksportēt savu foto un video materiālus no Facebook uz Google Photos:

    Reklāma

    1. Vispirms nepieciešams ielogoties savā Facebook kontā. Uz augšējās joslas labajā pusē atrodas bultiņa, uz kuras uzklišķinot, jāizvēlas funkcija “Settings”.
    2. Pēc tam no piedāvātajām iespējām loga kreisajā pusē jāpaņem “Your Facebook Information”.
    3. Tālāk atliek izvēlēties funkciju “Transfer a Copy of Your Photos or Videos”. Kad tas izdarīts, nepieciešams norādīt savu Facebook paroli. Ja paroli nebūsi aizmirsis, tad pēc tam beidzot nonāksi pie iespējas visus savus Facebook esošos attēlus un video ar vienu klikšķi pārvietot uz Google Photos.

    Jāatzīst, laba iespēja, kā visas Facebook vizuālās atmiņas turēt vienuviet. Protams, jo noderīgāka šī funkcija būs tiem, kuriem tīk savu laika joslu regulāri piepildīt ar savas dzīves skaistākajiem un aizraujošākajiem mirkļiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma