Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple atļauj izstrādātājiem piekļūt savam iCloud paroļu pārvaldniekam

    Jaunākie raksti

    Apple oficiālā paziņojumā ir atklājis, ka sākot no 5. jūnija ikvienam izstrādātājam par brīvu pieejams speciālais iCloud Password Manager serviss, kurš jau līdz šim spēja gan automātiski ģenerēt paroles, gan tās saglabāt mākonī.

    Ar šādu soli Apple vēlas radīt drošāku pakalpojumu, kā arī to padarīt vienkāršāku un uzticamāku, ja to integrētu vairākās interneta lapās, kurās nepieciešams ievadīt šāda veida informāciju. Tas ir arī viens no galvenajiem uzsvariem, padarīt password manager pieejamāku lietotājiem, jo izstrādātāji var to pielāgot, lai tiktu ģenerētas atbilstošas paroles ar nepieciešamajiem drošības nosacījumiem. Domāju, ka pēdējā laikā būsiet pamanījuši šādu iespēju, kurā tiek piedāvātas jau automātiski sagatavotas paroles, kad veiciet jauna lietotāja reģistrāciju.

    Reklāma

    Tāpat tiek norādīts uz iespēju uzlabot automātisko ielogošanās datu aizpildišanu tajās lapās, kuras izmanto līdzīgu back-end versiju, kā arī uzlabot lietotāja pieredzi, kad nepieciešams nomainīt un atjaunināt jau mākonī saglabātās paroles. Atvērtais kods pieejams GitHub vietnē.

    AvotsApple
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma