Web Analytics
More
    Reklāma

    MMD paziņo par jauno Philips 242B1V monitoru

    Jaunākie raksti

    Displeju speciālists un Philips monitoru zīmola licences partneris MMD paziņo par 24” (23,8” / 60,5 cm) Philips 242B1V LCD monitora izlaišanu. Šis jaunais modelis ir izstrādāts, lai palīdzētu profesionāļiem uzlabot produktivitāti, vienlaikus aizsargājot sensitīvus datus un saturu no svešiem skatieniem. Papildus tam ir Full HD izšķirtspēja (1920 x 1080) un SmartImage, lai attēlus un video parādītu pēc iespējas izcilāk/izteiksmīgāk.

    Aizsargā konfidenciālus datus no vizuālas uzlaušanas

    Philips 242B1V uzreiz rada privātumu ar viegli pārslēdzamu privātuma režīmu, novēršot vizuālas uzlaušanas iespēju un paslēpjot ekrānu no apkārtējiem kopstrādes telpās un birojos. Šī jaunā inovatīvā funkcija ir īpaši izstrādāta tiem uzņēmumiem un profesionāļiem, kuri strādā ar sensitīviem datiem, kam jānodrošina to konfidencialitāte. Šis Philips privātuma režīms piedāvā integrētu privātuma risinājumu bez liekām pūlēm un neveikliem ekrāna aizsargiem. Vienkārši nospiežot pogu, ekrāns kļūst tumšs un tik tikko redzams no abām pusēm, vienlaikus nodrošinot skaidru attēlu no priekšpuses. Pateicoties Philips privātuma režīma ieviešanai, ekrāna saturu var lasīt tikai displeja priekšā esošais lietotājs, tā gūstot labumu no aizsargātākas darba vides.

    Reklāma

    Lieliska attēla kvalitāte un ērta lietotāja pieredze

    Palīdzot aizsargāt ekrāna datus, Philips 242B1V nodrošina augstas kvalitātes attēlus ar Full HD 1920 x 1080 izšķirtspēju un IPS tehnoloģiju, sniedzot ārkārtīgi plašu precīzu krāsu reproducēšanu un papildu diapazonu un platu skata leņķi 178°/178°.

    Papildus privātumam un kvalitātei, šim jaunajam modelim ir ergonomiski draudzīgas darbvietas ērtības ar maksimālu komfortu. Displejs ir aprīkots ar EasyRead režīmu, lai garantētu lasīšanas veidu, kas līdzīgs lasīšanai no papīra, un SmartErgoBase – ar regulējamu augstumu, pagriežamu un noliecamu statīvu, kas lietotājam ļauj noregulēt monitoru ideālā skata attālumā un pozīcijā. Philips 242B1V ietver arī īpaši labsajūtai izstrādāto LowBlue režīma iestatījumu kaitīgo īsviļņu zilo gaismu samazināšanai, un FlickerFree tehnoloģiju, kas samazina mirgošanu ērtākai skatīšanai.

    Ilgtspējīgs, videi draudzīgs, un ar izcilu sniegumu

    Šis videi draudzīgais monitora kodols izceļas ar savām novatoriskajām īpašībām. Philips 242B1V lepojas ar trim galvenajām funkcijām, kas palīdz ietaupīt enerģiju, vienlaikus nodrošinot vislabāko kvalitāti un komfortu: LightSensor, PowerSensor un SmartImage tehnoloģija. Kamēr LightSensor pielāgo monitora spilgtumu apkārtējam apgaismojumam, lai iegūtu nevainojamu attēla kvalitāti ar minimālu enerģijas patēriņu, iebūvētais Power Sensor nosaka lietotāja klātbūtni un automātiski pielāgo monitora spilgtumu, samazinot to, kad lietotājs nav klāt. Tas samazina enerģijas izmaksas līdz pat 70 procentiem un palīdz pagarināt monitora kalpošanas ilgumu.

    SmartImage ir ekskluzīva un moderna lietotājam draudzīga Philips tehnoloģija, kas optimizē displeja veiktspēju. Balstoties uz parādītā satura analīzi, SmartImage pielāgo attēlu un video kontrastu, krāsu piesātinājumu un asumu.

    Papildus plašajam progresīvo inovāciju klāstam, Philips 242B1V ir energoefektīvs un atbilst vairākiem vides standartiem un sertifikātiem, ieskaitot EnergyStar 8.0, EPEAT* un RoHS.

    Ērts, progresīvs un videi draudzīgs Philips 242B1V monitors ir pieejams no 2020. gada jūnija vidus ar ražotāja ieteiktu mazumtirdzniecības cenu 449,00 €.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma