Web Analytics
More
    Reklāma

    Facebook ļaus no citu acīm paslēpt tavus gadiem vecos ierakstus

    Jaunākie raksti

    Facebook atkal nācis klajā ar svaigām funkcijām savā sociālajā tīklā, šoreiz lietotājus iepazīstinot ar jaunu rīku “Pārvaldīt darbību” jeb Manage Activity, kas ļaus vieglāk paslēpt vecās un dažkārt mulsinošās ziņas. Šī funkcija dod iespēju lietotājam ievietot savus ierakstus arhīvā, lai citi lietotāji tos nevarētu redzēt, taču vienlaikus ziņas netiktu neatgriezeniski izdzēstas.

    Jaunā funkcija īpaši noderīga varētu būt tā sauktajiem “Facebook veterāniem” jeb tiem, kuri jau labu laiku izmanto šo sociālo mediju, ir iekrājuši simtiem un vairāk ziņu savā laika joslā un vairs nevēlas, lai tās būtu publiski pieejamas. Ņemot vērā, ka Facebook jau izaudzis līdz tīņa vecumam un ir vairāk nekā 15 gadus vecs, tas vienlaikus nozīmē to, ka daudzos profilos varētu būt saglabājušies, piemēram, cilvēku attēli, kā arī statusi, kas ievietoti pirms daudziem gadiem un vairs neatbilst šodienas realitātei. Manage Activity iespēja ļauj šādus ierakstus paslēpt no citu acīm, kamēr lietotājs joprojām var gremdēties atmiņās par vecajiem, labajiem laikiem.

    Reklāma

    Spied uz attēla, lai redzētu īsu pamācību

    Darbību pārvaldīšanas funkcija nāk līdzi ar vēl vienu iespēju, kas ļauj ātri atrast konkrētus ierakstus lietotāja laika joslā. Turpmāk no savas ziņu lentes varēsi arī izfiltrēt ierakstus, kas radīti noteiktā datumā vai kuros pieminēta konkrēta persona.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    03.06.2020 22:22

    Būs radītas problēmas HR darbiniekiem skatīties jaunpienākušā kandidāta palaidnību vēsturi :)

    digitalk
    03.06.2020 22:55
    Reply to  Krotow

    ir vecs krievu teiciens — kas nevar nepriecēt.
     
    reāli, idiotisms rakāties pa padsmitnieka jaunības kļūdām.

    Krotow
    03.06.2020 23:18
    Reply to  digitalk

    To vairāk izmanto, skatoties jaunāko laiku grēkus. Skolas blēņas tiešām maz kuru interesē.

    Reklāma