Web Analytics
More
    Reklāma

    Epic Games Store drīzumā nonāks Android un iOS

    Jaunākie raksti

    Epic Games vadītājs Tims Svīnijs (Tim Sweeny) intervijā atklājis, ka Epic Games Store tomēr gaidāma kā lietotne Android un iOS operētājsistēmās. Šāds solis nav nekāds pārsteigums, jo aprīļa beigās Epic padevās un savu veiksmīgāko spēli Fortnite tomēr izvietoja Google Play veikalā.

    Jau tuvākajā laikā Android operētājsistēmā Fortnite startēšanas lietotne tiks pārdēvēta par Epic Launcher, tur arī tiks piedāvātas citas Epic Games spēles.

    Reklāma

    Viena no pasaulē populārākajām spēlēm Fortnite viedierīcēs pieejama jau aptuveni pusotru gadu, bet Epic nevēlējās to izvietot Google Play veikalā viena iemesla dēļ – Google paņem sev 30% no visiem lietotņu un spēļu ieņēmumiem. To skaitā ir mikropirkumi lietotnēs. Epic vēl arvien centīsies panākt, lai Google samazinātu vai atceltu šo 30% komisiju par lietotņu iegādi caur Google pakalpojumiem.

    Par iOS un Epic Games Store pagaidām nekas precīzi nav zināms, jo Apple ļoti cieši uzrauga lietotņu veikala saturu. Nav zināms pat aptuvens Epic Games Store izvietošanas laiks Apple lietotņu veikalā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma