Web Analytics
More
    Reklāma

    Eiropas visstraujāk augošais tiešsaistes modes veikals ABOUT YOU ienāk Latvijā

    Jaunākie raksti

    Eiropas vadošais tiešsaistes modes veikals ABOUT YOU turpina veiksmīgu starptautisko paplašināšanos un 2020. gada 3. jūnijā uzsāk jaunā tiešsaistes veikala aboutyou.lv darbību. ABOUT YOU, kas jau pieejams klientiem Vācijā, Austrijā, Šveicē, Nīderlandē, Beļģijā, Polijā, Čehijā, Slovākijā, Ungārijā, Rumānijā un Slovēnijā, uzsāk darbu visās trīs Baltijas valstīs un ar savu piedāvājumu jau ir aizrāvis tādus pašmāju modes gardēžus kā mūziķus Samantu Tīnu, Markus Rivu, Aminatu, Agnesi Rakovsku, ētera personību Armandu Simsonu un daudzus citus.

    ABOUT YOU ir pirmais tiešsaistes iepirkšanās galamērķis Eiropā, kurā var atklāt aktuālās modes tendences, gūt iedvesmu un iepirkties atbilstoši savam personīgajam stilam: tiešsaistes modes veikals piedāvā digitāli aplūkot tradicionālo veikalu modes preču klāstu. ABOUT YOU iepirkšanās priekšrocības var izmantot ikvienā ierīcē: stacionārajā datorā, planšetē, viedtālrunī un ABOUT YOU viedtālruņu lietotnē. Latvijā tiešsaistes digitālajā veikalā pieejams plašs sortiments, vairāk nekā 100 000 preču, ko piedāvā aptuveni 600 zīmolu, no kuriem daudzi Latvijas tirgū pieejami pirmo reizi. Kā norāda zīmola pārstāvji,  iepirkšanās ABOUT YOU ir ne tikai izklaidējoša, bet arī pilnīgi droša. Visas preces var pasūtīt ar bezmaksas piegādi un apmaksāt, izmantojot vairākas maksājumu metodes, piemēram, kredītkarti vai samaksu pēc piegādes. Turklāt klienti var atteikties no precēm 100 dienu laikā bez maksas, nosūtot tās atpakaļ pārdevējam.

    Reklāma

    “Mēs Latvijas tirgū saskatām milzīgu potenciālu. Šeit sagaidām ļoti lielu izaugsmi, īsā laika posmā kļūstot par tirgus līderi tiešsaistes modes veikalu segmentā. Mēs arī vēlamies iepriecināt Latvijas iedzīvotājus ar savu iedvesmojošo platformu, ļoti plašu sortimentu, bezmaksas piegādi un bezmaksas preču atgriešanu,” saka Tareks Millers, ABOUT YOU līdzdibinātājs un līdzizpilddirektors.

    Pirmo nedēļu laikā pēc darba uzsākšanas Latvijā, tiešsaistes modes veikals Latvijas klientiem piedāvā ierobežotu iepazīšanās atlaidi 25% apmērā. Atlaides kods pieejams šeit: https://www.aboutyou.lv

    ABOUT YOU ir Eiropas modes un tehnoloģiju uzņēmums ar galveno biroju Hamburgā, Vācijā. To 2014. gadā izveidojuši digitālie uzņēmēji Sebastians Becs (Sebastian Betz, 29), Tareks Millers (Tarek Müller, 31) un Hanness Vīze (Hannes Wiese, 38). Vien sešu gadu laikā uzņēmums ir kļuvis par vienu no lielākajiem apģērbu mazumtirgotājiem Eiropā ar gada ieņēmumiem 742 miljonu eiro apmērā (2019./2020. gadā). Pēc ienākšanas tirgū vairākās valstīs, tostarp Čehijā un Slovākijā, ABOUT YOU kļuvis par tirgus līderi jau dažu nedēļu laikā.

    ABOUT YOU ir viens no visātrāk augošajiem e-tirdzniecības jaunuzņēmumiem Eiropā un viens no retajiem Eiropas vienradžiem ar uzņēmuma vērtību, kas pārsniedz 1 miljardu ASV dolāru.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    8 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Janis Liepins
    03.06.2020 14:03

    Mēs Latvijas tirgū saskatām milzīgu potenciālu :)

    Ingus
    03.06.2020 14:45

    Kristap, visādus rakstus un to nodomu var mēģināt saprast, bet nu kur šitajā ir tehnoloģijas? :) Modes un tehnoloģiju uzņēmums?

    Arisi
    03.06.2020 15:49

    Ehh, un kas tur tāds tajā veikalā? Cenas kā visur, absolūti nekādas starpības.

    get high
    03.06.2020 16:03

    tiešsaistes mode vai mode tiešsaistē?
     
    kaut gan, beidziet nu ērmoties un lietojiet visiem saprotamo un vispārpieņemto (ne tikai angliski runājošās valstīs) online……

    Dusmīgs bomzis
    03.06.2020 23:27

    Bled man neļāva nevienu video yt noskatīties bez tās stulbas reklāmas zb jau

    KKTK
    04.06.2020 09:17

    Tāpēc jau šis tika ielikt tehnoloģiju vlogā. Lai zinam, kas mums traucē internetā.

    Aldis Butlers
    04.06.2020 09:10

    Bails sūtīt ko vairāk par zeķēm un apenēm, kamēr šajos online nevar piemeklēt modi saviem gabarītiem, te ar varēja kādu tehnologiju uzburt, lai sanāktehnoloģiju jaunumi.

    Last edited 3 years ago by Aldis Butlers
    Krotow
    04.06.2020 10:52
    Reply to  Aldis Butlers

    Šim pilnībā pievienojos. Jābūt ar ļoti “standarta” auguma izmēriem, lai šādos e-veikalos neiepirktos ar kaut ko kas spiež vai karājas.

    Reklāma