Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung gatavojot Android Chromium pārlūku ar spraudņiem

    Jaunākie raksti

    Chrome tīmekļa pārlūkam Android operētājsistēmā nav iespējas pievienot spraudņus, ko esam iecienījuši galddatoros – nevar pievienot ne reklāmu bloķētāju, ne kādu privātumu sargājošu rīku. Šis faktiski ir vienīgais iemesls izmantot Firefox Android versiju, jo tam var pievienot vienu spraudni – uBlock Origin.

    Android pasaulē Kiwi Browser ir tas tīmekļa pārlūks, kas cenšas apiet Google un Chrome uzliktos ierobežojumus, turklāt Kiwi Browser izmanto to pašu Chromium dzini, kas darbina Chrome.

    Reklāma

    Kiwi Browser pagājušajā gadā uzsāka piedāvāt Chrome spraudņu izmantošanu, pēcāk spraudņu piedāvāšanai pievienojās arī Yandex Browser. Kiwi Browser pirms aptuveni mēneša kļuva par atvērtā koda projektu, kas ļauj izmantot esošo kodu citiem izstrādātājiem. Tīmeklis jau atklājis, ka pārlūka kodu izmainījis un ielādējis kāds lietotājs, kura e-pasta adrese beidzas ar @samsung.com. Tas arī licis sasparoties baumotājiem – Samsung varētu piedāvāt savu tīmekļa pārlūku Android viedtālruņos ar spraudņu iespējām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    01.06.2020 11:33

    Tas ka kāds ielādējis brīvi pieejamu kodu, vēl neko nenozīmē. Lai gan ja Samsung iebūvētais pārlūks spēs darbināt uBlock Origin sraudni, tas būs nopietns iemesls sākt to izmantot. Reklāmas Android Chrome pārlūkā ir redzamas nu ļoti par daudz :(

    Oskars
    01.06.2020 18:40
    Reply to  Krotow

    Nu ne tikai paarluukos redzamaas reklamas ir kaitinoshas un par daudz. Personigi lietoju firefox un android vide pashlaik labaks nekas nav. Ja nemaldos samsung parluks shobrid lauj izmantot papildus spraudnjus, ja nemaldos, lejupladejot no Galaxy Store. Bet runajot par iericem Xiaomi, ir loti nekaunigi, jau kljuvushi un jau vairak kaa gadu tiek ieklautas reklamas ierices, papildus neko neuzstadot.

    Last edited 3 years ago by Oskars
    Iksaomi
    02.06.2020 07:20
    Reply to  Oskars

    Agrāk reklāmas miui varēja atslēgt, tik tas bija jādara vairākās vietās sistēmas menī. Ja tagad to vairs nevar, tad gan ir sērīgi.

    Reklāma