Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung prezentē Exynos 880 mobilo procesoru ar 5G iespēju

    Jaunākie raksti

    Samsung mobilo procesoru klāstu papildinājis jauns modelis 880, kurš būs aprīkots ar 5G savienojumu un varētu kļūt par atslēgas elementu, lai nodrosinātu cenas ziņā pieejamus viedtālruņus ar ļoti ātru internetu.

    Exynos 880 būs 8 nanometru procesors, kurš sastāvēs no diviem 2,0Ghz kodoliem, sešiem 1,8Ghz kodoliem, grafisko vienību Mali-G76, kā arī integrēto neirālo procesoru (NPU). Tātad astoņu kodolu jauda, kura ļaus darbināt gan FHD+ (2520×1080) izšķirtspējas displejus, 64MP kameru un 4K video filmēšanu, kā arī sasniegt 5G lejupielādes ātrumu 2,55Gb/s. Uz šī fona GPS, Glonass vai Eiropas Galileo sistēma liekas vien sīkums. Proceors būs saderīgs ar LPDDR4+ operatīvajām atmiņām.

    Reklāma

    Kā viens no pirmajiem telefoniem ar šo procesoru varētu būt Ķīnā izveidotās kompānijas Vivo modelis Y70S, kura cena būtu aptuveni 310 USD. Tas pierāda tikai to, ka Samsung šo procesoru patiešām pozicionē kā to detaļu, kas ļaus izveidot budžeta klases ierīces ar optimālu 5G jaudu. Šādu produktu parādīšanās tirgū būs veicinošs faktors arī 5G pieejamībā kopumā, jo šobrīd gandrīz tikai dārgie flagmaņu klases telefoni piedāvā šo savienojumu.

    AvotsSamsung
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma